Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS OGNIWO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2568
LKS OGNIWO tramwaj krakow
Sweep Tactiek 352
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.1 gemiddelde waardering 50.3
weak Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal met de wreef. Zaken rent richting de bal. Zaken schiet op doel. Brajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Blagojević probeert naar een medespeler te passen. Fryc probeert naar een medespeler te passen. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap. Brajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:1

21e minuut.
Marek probeert de bal met de borst te controleren. Rzeski rent richting de bal. Rzeski passt de bal met de wreef. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken schiet op doel. Brajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:2

32e minuut.
Rzeski met een snelle inworp. Habas is nu in balbezit. Oneta verovert de bal door een tackle van achteren. Oneta geeft een hoge lob. Zaken maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:3

32e minuut.
Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken onderschept slim de pass. Szymała begaat een overtreding. Szymała krijgt een gele kaart. Zaken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zaken rent richting de bal. Zaken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jeppsson de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Siemaszko met de inworp. Fryc rent richting de bal. Fryc geeft de bal voor. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Inworp. Siemaszko met een snelle inworp. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc geeft een lange en hoge pass. Zaken maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Podbrożny rent richting de bal. Saiki onderschept slim de pass. Saiki geeft een lange en hoge pass. Zaken rent richting de bal. Zaken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Blagojević kopt de bal weg. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft een hoge lob. Daar is Zaken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:4

43e minuut.
Siemaszko speelt de bal door. Jeppsson rent richting de bal. Zaken verovert de bal door een tackle van achteren. Zaken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:5

45e minuut.
Głodkowski geeft een hoge lob. Fryc rent richting de bal. Fryc passt de bal in één keer door. Zaken rent richting de bal. Zaken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 67%, tramwaj krakow 33%.
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:6

47e minuut.
Siemaszko speelt de bal door. Pereda rent richting de bal. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc met een sublieme pass. Zaken is nu in balbezit. Zaken schiet op doel. Brajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:7

59e minuut.
Blagojević rent richting de bal. Blagojević geeft een hoge lob. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jeppsson geeft de bal voor. Głodkowski speelt de bal door. Domin probeert de bal aan de voet te houden. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:8

76e minuut.
Inworp. Floreński komt het veld opgelopen. Cakić komt het veld opgelopen. Maluco komt het veld opgelopen. Villalba komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Habas passt de bal in één keer door. Saiki is nu in balbezit. Saiki geeft een hoge lob. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jeppsson de bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:9

80e minuut.
Cakić speelt de bal door. Klungelig pakt Maluco de bal. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... Brajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Maluco rent richting de bal. Maluco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeppsson de bal. Rzeski rent richting de bal. Rzeski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemaszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cakić geeft de bal voor. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Głodkowski geeft de bal voor. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Oneta met een sublieme pass. Rzeski is nu in balbezit. Rzeski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Szymała geeft de bal voor. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco probeert naar een medespeler te passen. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Brajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 77%, tramwaj krakow 23%.
LKS OGNIWO - tramwaj krakow 0:9