Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Lough
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3051
Fc Lough Allen The Academy
532neu Tactiek 4-2-1-3
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
42.1 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Dziwak kopt de bal weg. Ambühl heeft problemen om de bal te vangen. Fratschöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay rent richting de bal. Ançay draait met de bal, schiet en ... Jacquemin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

5e minuut.
Furnaro met een snelle inworp. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux rent richting de bal. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl draait met de bal, schiet en ... Jacquemin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wild passt de bal zonder na te denken. Honegger rent richting de bal. Honegger passt de bal met de wreef. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel. Jacquemin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Honegger zal de hoekschop nemen. Ambühl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Mettraux geeft de bal voor. Wiewouters kopt de bal weg. Wild geeft een hoge lob. Ançay is nu in balbezit. Ançay draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Daar is Erbaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratschöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl rent richting de bal. Fratschöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratschöl haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin bokst de bal weg. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Inworp. Honegger met een snelle inworp. Furnaro is nu in balbezit. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Mettraux de bal. Erbaş is nu in balbezit. Fratschöl onderschept slim de pass. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - The Academy 0:1

38e minuut.
Honegger geeft een lange en hoge pass. Ançay springt en kopt de bal. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger geeft een lange en hoge pass. Ançay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wild kopt de bal weg. Ambühl is nu in balbezit. Mettraux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambühl raakt geblesseerd tijdens het duel. Wild zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Honegger passt de bal zonder na te denken. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl passt de bal met de wreef. Fratschöl rent richting de bal. Fratschöl schiet op doel. Jacquemin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 79%, The Academy 21%.
Fc Lough Allen - The Academy 0:1

46e minuut.
Amatrudo komt het veld opgelopen. Von Gunten komt het veld opgelopen. Ursprung komt het veld opgelopen. Gaschen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gaschen rent richting de bal. Mops verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung rent richting de bal. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Jacquemin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - The Academy 0:2

52e minuut.
Mettraux rent richting de bal. Mettraux met een sublieme pass. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - The Academy 0:3

53e minuut.
Salopää passt de bal met de wreef. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild speelt de bal door. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Amatrudo passt de bal met de wreef. Wild is nu in balbezit. Wild passt de bal zonder na te denken. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dziwak passt de bal zonder na te denken. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung rent richting de bal. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Jacquemin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - The Academy 0:4

68e minuut.
Kaçar rent richting de bal. Kaçar speelt de bal door. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Jacquemin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - The Academy 0:5

71e minuut.
Dziwak passt de bal in één keer door. Gaschen is nu in balbezit. Mops verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung schiet op doel. Jacquemin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - The Academy 0:6

75e minuut.
Wild speelt de bal door. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak geeft de bal voor. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Jacquemin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pierścionek stond buitenspel. Wild maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mettraux kopt de bal weg. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Amatrudo rent richting de bal. Amatrudo passt de bal met de wreef. Erbaş is nu in balbezit. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Luyet de bal onder controle te krijgen. Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş geeft een hoge lob. Luyet bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Kaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatrudo is nu in balbezit. Amatrudo met een sublieme pass. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Von Gunten controleert de bal met de borst. Erbaş is nu in balbezit. Von Gunten onderschept slim de pass. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - The Academy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 81%, The Academy 19%.
Fc Lough Allen - The Academy 0:7