Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Yung Boys Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8864
The Best Yung Boys Bulgot Gófna
win Tactiek 5czy2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 15
57 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten excellent
good Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
Todisco geeft een hoge lob. Malkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malkus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verdeţ wilt de vrije trap nemen. Tero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus geeft een lange en hoge pass. Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - Bulgot Gófna 0:1

7e minuut.
Minh Trung geeft de bal voor. Özşener rent richting de bal. Mallı verovert de bal door een tackle van achteren. Mallı geeft een lange en hoge pass. Manitta krijgt zijn hoofd ertegen. Chadli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Alba speelt de bal door. Özşener is nu in balbezit. Mallı onderschept slim de pass. Mallı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Best Yung Boys - Bulgot Gófna 1:1

18e minuut.
Palop Cervera passt de bal zonder na te denken. Mallı rent richting de bal. Chadli probeert naar een medespeler te passen. Gherman kopt de bal weg. Malkus rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Özşener geeft een hoge lob. Messias rent richting de bal. Gherman maakt een afschuwelijke overtreding. Gherman krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mallı kopt de bal weg. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta verovert de bal door een tackle van achteren. Manitta haalt uit met een fantastische trap. Chadli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Minh Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus rent richting de bal. Malkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - Bulgot Gófna 1:2

39e minuut.
Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duim is nu in balbezit. Minh Trung begaat een overtreding. Minh Trung krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rob probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manitta de bal. Manitta speelt de bal door. Mallı rent richting de bal. Mallı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 33%, Bulgot Gófna 67%.
The Best Yung Boys - Bulgot Gófna 1:2

58e minuut.
de la Calle geeft de bal voor. Mallea rent richting de bal. Mallea passt de bal met de wreef. Gherman is nu in balbezit. Gherman haalt uit met een fantastische trap. Tero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta passt de bal met de wreef. Rob geeft de bal voor. Mallı kan de bal niet met de borst controleren. Mallı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mallea geeft een lange en hoge pass. Messias heeft problemen om de bal te vangen. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman is nu in balbezit. Gherman haalt uit met een fantastische trap. Tero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - Bulgot Gófna 1:3

76e minuut.
Galizia rent richting de bal. Galizia passt de bal met de wreef. Gherman is nu in balbezit. Gherman draait met de bal, schiet en ... Tero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 43%, Bulgot Gófna 57%.
The Best Yung Boys - Bulgot Gófna 1:3