Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ALONSO GS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2066
ALONSO GS Babasultan SK
4-4-1-1 b Tactiek off
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 54
good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Kończak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończak speelt de bal door. Fernet is nu in balbezit. Fernet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kończak speelt de bal door. Fernet rent richting de bal. Morris is nu in balbezit. Fernet onderschept slim de pass. Fernet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Telemans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Yaşarsoy met een sublieme pass. Bonavia kopt de bal weg. Myszor is nu in balbezit. Myszor geeft een lange en hoge pass. Luba maakt een snoekduik en kopt de bal. Yaşarsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Załuski met een sublieme pass. Madroño bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroño passt de bal zonder na te denken. Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin schiet op doel. Yaşarsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALONSO GS 68%, Babasultan SK 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALONSO GS - Babasultan SK 0:0

47e minuut.
Kończak rent richting de bal. Kończak geeft een hoge lob. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - Babasultan SK 0:1

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciskowski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De Coninck kopt de bal weg. Fernet is nu in balbezit. Nahlik begaat een overtreding. Nahlik krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Ballı komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hwan-Sin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kończak is nu in balbezit. Morris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morris krijgt een gele kaart. Kończak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kończak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fernet krijgt zijn hoofd ertegen. Telemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nahlik geeft een lange en hoge pass. Vivenzi kopt de bal weg. Kończak is nu in balbezit. Kończak geeft een lange en hoge pass. Hârleşteanu springt en kopt de bal. Telemans bokst de bal weg.

87e minuut.
Myszor passt de bal zonder na te denken. Bonavia rent richting de bal. De Coninck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonavia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bonavia kan niet meer verder spelen. Starogardzki komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Szut geeft de bal voor. Ciskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hârleşteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALONSO GS - Babasultan SK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALONSO GS 62%, Babasultan SK 38%.
ALONSO GS - Babasultan SK 0:2