Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dragons F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6981
Dragons F.C. peharttec
ΠΕΛΛΑ Tactiek cup.2
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten adequate
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Bahr speelt de bal door. Čmuchálek is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Pieropan verovert de bal door een tackle van achteren. Pieropan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Deho de bal onder controle te krijgen. Parra speelt de bal door. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - peharttec 1:0

5e minuut.
Koszela met een snelle inworp. Blajinu speelt de bal door. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz geeft een hoge lob. Kaltofen springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Otrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kaltofen zijn tegenspeler op de grond. Kaltofen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otrava met een sublieme pass. Pieropan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieropan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sirio geeft een hoge lob. Deho is nu in balbezit. Deho passt de bal met de wreef. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Sirio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrokokkinos is nu in balbezit. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - peharttec 2:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mańkowski met een snelle inworp. Blajinu rent richting de bal. Blajinu geeft de bal voor. Kaltofen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - peharttec 3:0

39e minuut.
Gavrailov onderschept slim de pass. Gavrailov geeft de bal voor. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen draait met de bal, schiet en ... Leonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - peharttec 4:0

41e minuut.
Koszela met de inworp. Blajinu rent richting de bal. Pieropan begaat een overtreding. Pieropan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mańkowski met een snelle inworp. Blajinu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons F.C. 43%, peharttec 57%.
Dragons F.C. - peharttec 4:0

46e minuut.
Papadogiannakis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Lewkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Blajinu met een snelle inworp. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Papadogiannakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sirio rent richting de bal. Papadogiannakis onderschept slim de pass. Kaltofen is nu in balbezit. Kaltofen draait met de bal, schiet en ... Leonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - peharttec 5:0

62e minuut.
Gavrailov probeert naar een medespeler te passen. Blajinu met een sublieme pass. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz geeft een hoge lob. Papadogiannakis krijgt zijn hoofd ertegen. Leonte bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - peharttec 6:0

90e minuut.
Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Papadogiannakis kopt de bal weg. Kaltofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen haalt uit met een fantastische trap. Leonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - peharttec 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons F.C. 40%, peharttec 60%.
Dragons F.C. - peharttec 7:0