Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Isis Desvelada Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7642
Isis Desvelada Pueblo obrero
classic_2 Tactiek 442 abierta
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen adequate


1e minuut.
Szajter is nu in balbezit. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez probeert naar een medespeler te passen. Pontet is nu in balbezit. Pontet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pontet krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Huse trapt de bal weg van het doel. Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Otava passt de bal zonder na te denken. Szajter rent richting de bal. Szajter geeft de bal voor. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Yeralan rent richting de bal. Yeralan geeft een lange en hoge pass. Nzonzi rent richting de bal. Nzonzi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bajner onderschept slim de pass. Bajner geeft de bal voor. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Huse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Pueblo obrero 0:1

24e minuut.
Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Nuñez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Farell de bal onder controle te krijgen. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nuñez passt de bal zonder na te denken. Bajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner passt de bal zonder na te denken. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Pueblo obrero 0:2

34e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szajter rent richting de bal. Szajter haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Nzonzi speelt de bal door. Vallarino is nu in balbezit. Reluga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reluga krijgt een gele kaart. Vallarino raakt geblesseerd tijdens het duel. Vallarino neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vallarino is nu in balbezit. Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Nzonzi is nu in balbezit. Nzonzi geeft een lange en hoge pass. Eltepe controleert de bal met de borst. Ceballos bokst de bal weg.

43e minuut.
Farell onderschept slim de pass. Farell speelt de bal door. Nzonzi speelt de bal door. Vallarino rent richting de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Ceballos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 40%, Pueblo obrero 60%.
Isis Desvelada - Pueblo obrero 0:2

52e minuut.
Hornes geeft een lange en hoge pass. Cáceres kopt de bal weg. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter onderschept slim de pass. Szajter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ceballos probeert naar een medespeler te passen. Nuñez kopt de bal weg. Quintana rent richting de bal. Quintana draait met de bal, schiet en ... Huse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isis Desvelada - Pueblo obrero 0:3

63e minuut.
Nzonzi passt de bal met de wreef. Yeralan heeft problemen om de bal te vangen. Yeralan geeft de bal voor. Szajter is nu in balbezit. Szajter schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Bajner kan de bal niet met de borst controleren. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner passt de bal met de wreef. Bajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Eltepe passt de bal zonder na te denken. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes geeft een lange en hoge pass. Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter schiet op doel. Ceballos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bajner met een sublieme pass. Pontet rent richting de bal. Schmidiger begaat een overtreding. Schmidiger krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Inworp. Hornes met de inworp. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava geeft de bal voor. Szajter krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isis Desvelada 38%, Pueblo obrero 62%.
Isis Desvelada - Pueblo obrero 0:3