Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2805
Urano FC Prutul Vladesti
check Tactiek T1
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 43.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Pereira rent richting de bal. Kozłowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Kozłowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Hobbock kopt de bal weg. Maruna geeft een lange en hoge pass. Tissot geeft een lange en hoge pass. Mérő controleert de bal met de borst. Mérő geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kopczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Alías is nu in balbezit. Alías passt de bal met de wreef. Sosa rent richting de bal. Sosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Duy Thắng is nu in balbezit. Duy Thắng passt de bal met de wreef. Tissot rent richting de bal. Tissot geeft de bal voor. Pereira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Alías met een sublieme pass. Parisier heeft problemen om de bal te vangen. Parisier probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ingarao passt de bal met de wreef. Duy Thắng rent richting de bal. Duy Thắng speelt de bal door. Ribár rent richting de bal. Ribár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Jaworucki de bal. Mérő onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Kozłowski ... Strafschop! Kozłowski krijgt een gele kaart. Mérő is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pereira neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 51%, Prutul Vladesti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urano FC - Prutul Vladesti 0:0

46e minuut.
Märki komt het veld opgelopen. Juventino komt het veld opgelopen. Conan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kopczyński passt de bal in één keer door. Parisier rent richting de bal. Parisier passt de bal in één keer door. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Märki bereikt de bal nog maar net als eerste. Märki speelt de bal door. Juventino is nu in balbezit. Juventino geeft de bal voor. Conan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Migali komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Parisier met een sublieme pass. Märki met een sublieme pass. Ribár heeft problemen om de bal te vangen. Ribár draait met de bal, schiet en ... Strejček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Hobbock rent richting de bal. Hobbock met een sublieme pass. Maruna heeft problemen om de bal te vangen. Conan rent richting de bal. Conan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna speelt de bal door. Kozłowski is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Prutul Vladesti 0:1

65e minuut.
Conan met een sublieme pass. Ribár is nu in balbezit. Pereira maakt een afschuwelijke overtreding. Pereira krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ribár schiet op doel. Kubiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Märki neemt de hoekschop. Conan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Parisier geeft een lange en hoge pass. Conan krijgt zijn hoofd ertegen. Strejček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tissot is nu in balbezit. Tissot passt de bal zonder na te denken. Daar is Migali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías met een sublieme pass. Parisier probeert naar een medespeler te passen. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel. Strejček bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Märki de bal. Juventino rent richting de bal. Juventino speelt de bal door. Märki rent richting de bal. Märki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 36%, Prutul Vladesti 64%.
Urano FC - Prutul Vladesti 0:1