Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mutuipe EC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3953
Mutuipe EC ks danonki
FechFaz Tactiek mymu
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 60.5
goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Łętowski kopt de bal weg. Barta rent richting de bal. Berges begaat een overtreding. Berges krijgt een gele kaart.

12e minuut.
van Wissen speelt de bal door. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz passt de bal met de wreef. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
van Wissen met een sublieme pass. Sargo rent richting de bal. Gavião tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sargo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjeloglav komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cruz speelt de bal door. Berges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjeloglav speelt de bal door. Sargo rent richting de bal. Sargo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Berges rent richting de bal. Berges passt de bal zonder na te denken. Chunyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Holguín verovert de bal door een tackle van achteren. Bjeloglav rent richting de bal. Bjeloglav passt de bal met de wreef. Daar is Chunyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunyu haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - ks danonki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 70%, ks danonki 30%.
Mutuipe EC - ks danonki 0:1

46e minuut.
Sargo passt de bal met de wreef. Berges rent richting de bal. Berges geeft de bal voor. Sargo krijgt zijn hoofd ertegen. Hiu Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - ks danonki 0:2

48e minuut.
Bjeloglav rent richting de bal. Sanches rent richting de bal. Bjeloglav onderschept slim de pass. Bjeloglav geeft een lange en hoge pass. Cruz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - ks danonki 0:3

52e minuut.
Holguín met een sublieme pass. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav probeert naar een medespeler te passen. Sargo rent richting de bal. Sargo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav passt de bal zonder na te denken. Cruz speelt de bal door. Chunyu is nu in balbezit. Chunyu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ory probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cruz de bal. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berges de bal. Berges draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tocco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bjeloglav zal de hoekschop nemen. Lambot springt en kopt de bal. Hiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Godeiro rent richting de bal. Godeiro passt de bal in één keer door. Bjeloglav met een sublieme pass. Daar is Sargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sargo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hiu Fai speelt de bal door. Berges kopt de bal weg. Sanches probeert de bal aan de voet te houden. Sargo rent richting de bal. Sargo haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chunyu is nu in balbezit. Chunyu draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - ks danonki 0:4

86e minuut.
van Wissen met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz speelt de bal door. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 80%, ks danonki 20%.
Mutuipe EC - ks danonki 0:4