Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: San Gino
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12424
Scarpones FC Real Santuracchio
due Tactiek 2vs2new
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 62
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bonzinho geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Daar is Fraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:1

2e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Iwanecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Fraczek is nu in balbezit. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:2

4e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Klungelig pakt Fraczek de bal. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sideridis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskender met de inworp. Iwanecki kan de bal niet met de borst controleren. Iwanecki schiet op doel. Ferronato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ferronato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskender zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:3

8e minuut.
Inworp. İskender met een snelle inworp. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:4

9e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Daar is Fraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. Ferronato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:5

10e minuut.
Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:6

13e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. İskender verovert de bal door een tackle van achteren. İskender passt de bal in één keer door. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. Ferronato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ferronato met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskender zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwanecki probeert de bal met de borst te controleren. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rauk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonzinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prat rent richting de bal. Prat heeft problemen om de bal te vangen. Prat haalt uit met een fantastische trap. Nowosielski bokst de bal weg. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Miodek passt de bal in één keer door. Iwanecki rent richting de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hoffmann rent richting de bal. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. Ferronato bokst de bal weg. Ferronato met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskender met de inworp. Iwanecki kan de bal niet met de borst controleren. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hoffmann is nu in balbezit. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Fraczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fraczek krijgt een gele kaart.

30e minuut.
İskender rent richting de bal. Fraczek rent richting de bal. Fraczek passt de bal in één keer door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Nowosielski bokst de bal weg.

42e minuut.
Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo geeft een lange en hoge pass. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. Ferronato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 68%, Real Santuracchio 32%.
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:7

47e minuut.
Vigano speelt de bal door. Sallustio heeft problemen om de bal te vangen. Sallustio passt de bal met de wreef. Girgentini is nu in balbezit. Girgentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:8

52e minuut.
Ferronato probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann kopt de bal weg. Girgentini rent richting de bal. Girgentini haalt uit met een fantastische trap. Ferronato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:9

57e minuut.
Sallustio met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fraczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bonzinho geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Daar is Girgentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girgentini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:10

64e minuut.
Wlisłocki heeft problemen om de bal te vangen. Wlisłocki geeft de bal voor. Girgentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgentini haalt uit met een fantastische trap. Ferronato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:11

66e minuut.
Girgentini passt de bal zonder na te denken. Ayude is nu in balbezit. Ayude geeft de bal voor. Girgentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgentini draait met de bal, schiet en ... Ferronato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ayude geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fraczek kopt de bal weg. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgentini verovert de bal door een tackle van achteren. Girgentini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:12

76e minuut.
Doeltrap. Ferronato trapt de bal weg van het doel. Hoffmann kopt de bal weg. Daar is Girgentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girgentini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Oválný geeft een hoge lob. Inworp. Ayude zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Girgentini rent richting de bal. Girgentini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Girgentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraczek rent richting de bal. Girgentini onderschept slim de pass. Girgentini schiet op doel. Ferronato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:13

88e minuut.
Fraczek passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayude zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Girgentini rent richting de bal. Girgentini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferronato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferronato speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayude met een snelle inworp. Girgentini probeert de bal met de borst te controleren. Girgentini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 64%, Real Santuracchio 36%.
Scarpones FC - Real Santuracchio 0:14