Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2115
Legia_Warszawa Nigdy Nie Zginie
Trening Tactiek nowatest
46% Balbezit 54%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 40.9
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Rabenda met een snelle inworp. Klungelig pakt López-Cedrón de bal. López-Cedrón passt de bal in één keer door. Denning rent richting de bal. Denning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:1

3e minuut.
López-Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón passt de bal in één keer door. Wichura rent richting de bal. Włodarczyk onderschept slim de pass. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:2

5e minuut.
Włodarczyk onderschept slim de pass. Włodarczyk speelt de bal door. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning schiet op doel. Kulesza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:3

6e minuut.
Rabenda passt de bal zonder na te denken. Buzescu rent richting de bal. Buzescu speelt de bal door. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap. Kulesza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Kercher met een snelle inworp. López-Cedrón probeert naar een medespeler te passen. Denning rent richting de bal. Denning haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
López-Cedrón is nu in balbezit. López-Cedrón probeert naar een medespeler te passen. Denning is nu in balbezit. Denning draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Miś rent richting de bal. López-Cedrón onderschept slim de pass. López-Cedrón met een sublieme pass. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Włodarczyk passt de bal zonder na te denken. López-Cedrón rent richting de bal. López-Cedrón passt de bal in één keer door. Kercher is nu in balbezit. Kercher geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:4

21e minuut.
Rabenda met de inworp. López-Cedrón rent richting de bal. López-Cedrón probeert naar een medespeler te passen. Denning is nu in balbezit. Denning haalt uit met een fantastische trap. Kulesza bokst de bal weg. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:5

22e minuut.
Rabenda met een snelle inworp. López-Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón met een sublieme pass. Denning is nu in balbezit. Denning haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:6

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kulesza trapt de bal weg. Kercher kopt de bal weg. Denning is nu in balbezit. Denning haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kercher kopt de bal weg. Klungelig pakt Włodarczyk de bal. Denning rent richting de bal. Denning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:7

27e minuut.
Rabenda met de inworp. López-Cedrón rent richting de bal. López-Cedrón passt de bal in één keer door. Denning is nu in balbezit. Denning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:8

29e minuut.
Kercher speelt de bal door. Rabenda speelt de bal door. Włodarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Włodarczyk schiet op doel. Kulesza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:9

31e minuut.
Kercher verovert de bal door een tackle van achteren. Kercher speelt de bal door. López-Cedrón probeert naar een medespeler te passen. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel. Kulesza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:10

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Denning de bal onder controle te krijgen. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk passt de bal zonder na te denken. Denning rent richting de bal. Denning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:11

40e minuut.
Daar is Rabenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabenda geeft de bal voor. López-Cedrón kopt de bal weg. Denning rent richting de bal. Denning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:12

43e minuut.
Kercher met de inworp. Klungelig pakt López-Cedrón de bal. López-Cedrón passt de bal in één keer door. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kulesza trapt de bal weg. Kercher kopt de bal weg. Klungelig pakt Włodarczyk de bal. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Rabenda is nu in balbezit. Rabenda met een sublieme pass. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 93%, Nigdy Nie Zginie 7%.
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:12

49e minuut.
Miś is nu in balbezit. López-Cedrón verovert de bal door een tackle van achteren. López-Cedrón met een sublieme pass. Daar is Denning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denning draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
López-Cedrón kopt de bal weg. Kercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kercher probeert naar een medespeler te passen. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mogyoródi rent richting de bal. Kercher verovert de bal door een tackle van achteren. Kercher passt de bal met de wreef. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning schiet op doel. Kulesza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rabenda neemt de hoekschop. Włodarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
López-Cedrón kopt de bal weg. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning passt de bal met de wreef. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:13

56e minuut.
Doeltrap. Kulesza trapt de bal weg van het doel. Kercher kopt de bal weg. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buzescu met een sublieme pass. Denning is nu in balbezit. Denning passt de bal in één keer door. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kercher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López-Cedrón is nu in balbezit. López-Cedrón passt de bal in één keer door. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Denning rent richting de bal. Denning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:14

68e minuut.
Gachet met een sublieme pass. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Denning de bal. Denning schiet op doel. Kulesza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:15

71e minuut.
Kercher met een sublieme pass. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk haalt uit met een fantastische trap. Kulesza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:16

71e minuut.
Mogyoródi met een sublieme pass. Daar is Wichura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:17

73e minuut.
Denning is nu in balbezit. Włodarczyk is nu in balbezit. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel. Kulesza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:18

75e minuut.
Denning passt de bal met de wreef. Kercher met een sublieme pass. Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:19

83e minuut.
Gachet probeert naar een medespeler te passen. Mogyoródi rent richting de bal. Śliczner verovert de bal door een tackle van achteren. Śliczner draait met de bal, schiet en ... Kulesza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:20

88e minuut.
Herbut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śliczner met een snelle inworp. Klungelig pakt López-Cedrón de bal. López-Cedrón met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 87%, Nigdy Nie Zginie 13%.
Legia_Warszawa - Nigdy Nie Zginie 0:20