Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Team Royalty Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2775
Team Royalty All Stars United
jossen 1 Tactiek save jos 1 +
63% Balbezit 37%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 35.5
adequate Schieten weak
very good Passen adequate
excellent Verdedigen average


14e minuut.
Van Parys trapt de bal weg van het doel. Dürmeier kopt de bal weg. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot haalt uit met een fantastische trap. Mees werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tovaryš is nu in balbezit. Tovaryš geeft een lange en hoge pass. Tovaryš rent richting de bal. Dolha onderschept slim de pass. Dolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolha is nu in balbezit. Dolha schiet op doel. Van Parys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dolha met een snelle inworp. Uyttersprot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolha. Dolha krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Puszka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piepiórka met een snelle inworp. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Mees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sultani is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dürmeier is nu in balbezit. Dolha onderschept slim de pass. Dolha met een sublieme pass. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 41%, All Stars United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Royalty - All Stars United 0:0

52e minuut.
Coulon rent richting de bal. Coulon geeft een lange en hoge pass. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - All Stars United 0:1

54e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Benoist speelt de bal door. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gorgan speelt de bal door. Benoist probeert naar een medespeler te passen. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković schiet op doel. Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Royalty - All Stars United 1:1

71e minuut.
Inworp. Piepiórka met een snelle inworp. Sultani heeft problemen om de bal te vangen. Sultani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Royalty - All Stars United 1:2

82e minuut.
Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltacı geeft een lange en hoge pass. Dolha kopt de bal weg. Ocieczek heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek schiet op doel. Van Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... Van Parys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Royalty 48%, All Stars United 52%.
Team Royalty - All Stars United 1:2