Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Portinho Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3794
FC Portinho Locomotora
4-4-2 FCU pend7x Tactiek 442
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 33
formidabel Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Bossio heeft problemen om de bal te vangen. Brenninger is nu in balbezit. Brenninger passt de bal met de wreef. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski schiet op doel. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Néné is nu in balbezit. Baumgarten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Néné raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertrands zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Steels springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shoitymov speelt de bal door. Brenninger kopt de bal weg. Orkowski heeft problemen om de bal te vangen. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Insulander heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 1:0

8e minuut.
Backs met een sublieme pass. Brenninger heeft problemen om de bal te vangen. Brenninger met een sublieme pass. Orkowski rent richting de bal. Orkowski draait met de bal, schiet en ... Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Märzke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orkowski springt en kopt de bal. Boroi met een sublieme pass. Backs rent richting de bal. Backs geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 2:0

9e minuut.
Bieńkowski passt de bal in één keer door. Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossio probeert naar een medespeler te passen. Orkowski rent richting de bal. Orkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 3:0

12e minuut.
Néné bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle passt de bal met de wreef. Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 3:1

13e minuut.
Osajda probeert naar een medespeler te passen. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs met een sublieme pass. Orkowski rent richting de bal. Orkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Backs is nu in balbezit. Backs passt de bal met de wreef. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Märzke geeft een lange en hoge pass. Gwekwerere rent richting de bal. Orkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 4:1

20e minuut.
Klungelig pakt Orkowski de bal. Orkowski speelt de bal door. Brenninger rent richting de bal. Brenninger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 5:1

23e minuut.
Brenninger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs speelt de bal door. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Steels probeert naar een medespeler te passen. Brenninger speelt de bal door. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 6:1

25e minuut.
Süleymaniye bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymaniye geeft een lange en hoge pass. Bossio is nu in balbezit. Backs onderschept slim de pass. Backs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 7:1

26e minuut.
Néné probeert naar een medespeler te passen. Daar is Steels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Princisvalle geeft een hoge lob. Babel rent richting de bal. Babel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orkowski de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso passt de bal met de wreef. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gwekwerere de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 8:1

31e minuut.
Orkowski rent richting de bal. Orkowski passt de bal met de wreef. Brenninger is nu in balbezit. Brenninger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 9:1

32e minuut.
Klungelig pakt Steels de bal. Orkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski onderschept slim de pass. Orkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Backs passt de bal in één keer door. Brenninger rent richting de bal. Insulander schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Insulander krijgt een gele kaart. Brenninger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Backs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boroi bokst de bal weg.

38e minuut.
Arciszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Steels de bal. Steels passt de bal in één keer door. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Märzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Märzke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orkowski de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gwekwerere de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 10:1

41e minuut.
Boroi met een sublieme pass. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel probeert naar een medespeler te passen. Orkowski rent richting de bal. Orkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bertrands de bal. Brenninger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 11:1

45e minuut.
Gwekwerere onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Märzke neemt de hoekschop. Orkowski rent richting de bal. Orkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 16%, Locomotora 84%.
FC Portinho - Locomotora 12:1

46e minuut.
Backs geeft de bal voor. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski probeert naar een medespeler te passen. Brenninger is nu in balbezit. Brenninger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Brenninger passt de bal in één keer door. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwekwerere rent richting de bal. Orkowski onderschept slim de pass. Orkowski schiet op doel. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Insulander onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Brenninger kopt de bal weg. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski passt de bal met de wreef. Brenninger is nu in balbezit. Brenninger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gwekwerere kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kucklick is nu in balbezit. Kucklick geeft een lange en hoge pass. Orkowski kopt de bal weg. Brenninger is nu in balbezit. Brenninger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Sáez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Backs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Insulander bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs onderschept slim de pass. Backs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 13:1

62e minuut.
Bossio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brenninger met een snelle inworp. Backs is nu in balbezit. Backs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 14:1

63e minuut.
Insulander bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulander passt de bal in één keer door. Brenninger speelt de bal door. Daar is Backs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenninger geeft een hoge lob. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Kucklick probeert naar een medespeler te passen. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs speelt de bal door. Orkowski rent richting de bal. Orkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Bieńkowski de bal. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel geeft de bal voor. Backs is nu in balbezit. Backs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kucklick probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orkowski passt de bal met de wreef. Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Formoso is nu in balbezit. Formoso passt de bal in één keer door. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs is nu in balbezit. Backs geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brenninger met een snelle inworp. Babel probeert naar een medespeler te passen. Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski schiet op doel. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gwekwerere de bal. Backs rent richting de bal. Backs schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 15:1

82e minuut.
Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Gwekwerere probeert de bal aan de voet te houden. Backs is nu in balbezit. Backs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 16:1

84e minuut.
Orkowski is nu in balbezit. Backs rent richting de bal. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 17:1

86e minuut.
Osajda onderschept slim de pass. Osajda geeft de bal voor. Klungelig pakt Gwekwerere de bal. Orkowski rent richting de bal. Orkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 18:1

88e minuut.
Märzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Märzke geeft de bal voor. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski haalt uit met een fantastische trap. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 19:1

90e minuut.
Backs rent richting de bal. Insulander legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Backs raakt geblesseerd tijdens het duel. Backs legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - Locomotora 20:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 22%, Locomotora 78%.
FC Portinho - Locomotora 20:1