Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: LÖWEN Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
TSV 1860 München FC Speedy Gonzales
Angrep-4-1-4-1 Tactiek rudel_extrem
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 63.3
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


18e minuut.
Dengler rent richting de bal. Barreto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dengler raakt geblesseerd tijdens het duel. Feitoza Dias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dengler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Gschwobat de bal. Dengler rent richting de bal. Met opzet legt Centkowski zijn tegenspeler op de grond. Centkowski krijgt een gele kaart. Dengler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuldmaa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Joostberends springt en kopt de bal. Ciepierski bokst de bal weg.

33e minuut.
Lodi probeert naar een medespeler te passen. Wientjes rent richting de bal. Wientjes passt de bal zonder na te denken. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Wożniak geeft de bal voor. Woltemade kan de bal niet met de borst controleren. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends verovert de bal door een tackle van achteren. Joostberends schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kuldmaa controleert de bal met de borst. Feitoza Dias is nu in balbezit. Feitoza Dias passt de bal zonder na te denken. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Brügger komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. Dayuan komt het veld opgelopen. Gottinger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 63%, FC Speedy Gonzales 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 München - FC Speedy Gonzales 0:0

47e minuut.
Erler bereikt de bal nog maar net als eerste. Erler met een sublieme pass. Gschwobat speelt de bal door. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade schiet op doel. Ciepierski bokst de bal weg.

49e minuut.
Riemel geeft de bal voor. Dayuan is nu in balbezit. Dayuan geeft een hoge lob. Brügger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Speedy Gonzales 1:0

53e minuut.
Dengler is nu in balbezit. Gottinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gottinger met een sublieme pass. Wenzel rent richting de bal. Wenzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Speedy Gonzales 2:0

55e minuut.
Klungelig pakt Wenzel de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuroğlu. Wenzel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gottinger met een snel genomen vrije trap. Nuroğlu kopt de bal weg. Dengler probeert de bal aan de voet te houden. Dayuan rent richting de bal. Dayuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Woltemade kopt de bal weg. Centkowski rent richting de bal. Centkowski speelt de bal door. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan draait met de bal, schiet en ... Soma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottinger geeft de bal voor. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Speedy Gonzales 3:0

76e minuut.
Dayuan is nu in balbezit. Dayuan passt de bal in één keer door. Wenzel rent richting de bal. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Soma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Speedy Gonzales 4:0

78e minuut.
Wenzel is nu in balbezit. Erler onderschept slim de pass. Erler speelt de bal door. Dayuan rent richting de bal. Dayuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wenzel rent richting de bal. Brügger heeft problemen om de bal te vangen. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Soma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - FC Speedy Gonzales 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 36%, FC Speedy Gonzales 64%.
TSV 1860 München - FC Speedy Gonzales 5:0