Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos TOP GUN
PAO A` Tactiek stratis2.1
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 63.7
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
Topoliatis met een sublieme pass. Dinulescu rent richting de bal. Dinulescu passt de bal zonder na te denken. Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Logan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Budziszewski de bal onder controle te krijgen. Topoliatis rent richting de bal. Topoliatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:0

8e minuut.
Thông geeft een hoge lob. Budziszewski kopt de bal weg. Dinulescu rent richting de bal. Dinulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Aliti met een sublieme pass. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea met een sublieme pass. Paraprastanitis rent richting de bal. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:1

13e minuut.
Koziarzewski geeft een hoge lob. Paraprastanitis kopt de bal weg. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Latorre met de inworp. Thermiotis geeft een lange en hoge pass. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:2

25e minuut.
Thermiotis passt de bal zonder na te denken. Aliti probeert naar een medespeler te passen. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap. El-Akil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:3

26e minuut.
Budziszewski speelt de bal door. Šimonka is nu in balbezit. Paraprastanitis begaat een overtreding. Paraprastanitis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dragojević verovert de bal door een tackle van achteren. Thông probeert naar een medespeler te passen. Zacharatos geeft een hoge lob. Thermiotis is nu in balbezit. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap. El-Akil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
El-Akil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melabianakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacharatos geeft een lange en hoge pass. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis geeft een hoge lob. El-Akil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El-Akil met een sublieme pass. Melabianakis kopt de bal weg. Zacharatos speelt de bal door. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis schiet op doel. El-Akil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Psaradakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topoliatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaradakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Psaradakos krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Aliti kopt de bal weg. Moraitelis is nu in balbezit. Aldea rent richting de bal. Aldea draait met de bal, schiet en ... El-Akil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:4

37e minuut.
Livathinos kopt de bal weg. Aldea rent richting de bal. Aldea geeft een lange en hoge pass. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap. El-Akil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Livathinos geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aldea neemt de hoekschop. Thermiotis maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Akil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:5

40e minuut.
Latorre geeft een lange en hoge pass. Paraprastanitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraprastanitis met een sublieme pass. Aldea rent richting de bal. Aldea geeft een lange en hoge pass. El-Akil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Doeltrap. Moraitelis met een harde bal richting middenveld. Aliti kopt de bal weg. Paraprastanitis rent richting de bal. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap. El-Akil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 63%, TOP GUN 37%.
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:5

54e minuut.
Nolf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aldea met de inworp. Paraprastanitis heeft problemen om de bal te vangen. Paraprastanitis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Zacharatos speelt de bal door. Aliti is nu in balbezit. Aliti passt de bal met de wreef. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:6

72e minuut.
Paraprastanitis passt de bal met de wreef. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft de bal voor. Thermiotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:7

74e minuut.
Moraitelis geeft een hoge lob. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Paraprastanitis rent richting de bal. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aldea is nu in balbezit. Livathinos is nu in balbezit. Paraprastanitis verovert de bal door een tackle van achteren. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap. El-Akil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Psaradakos rent richting de bal. Psaradakos geeft een lange en hoge pass. Aldea is nu in balbezit. Aldea geeft een lange en hoge pass. Thermiotis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Melabianakis geeft de bal voor. Dragojević heeft problemen om de bal te vangen. Thermiotis is nu in balbezit. Thermiotis schiet op doel. El-Akil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 70%, TOP GUN 30%.
f.c panathinaikos - TOP GUN 1:8