Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zirka-Nibas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4503
Zirka-Nibas United Division
352_add Tactiek 532 | 1w L #2
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
55.9 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen good


20e minuut.
Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko geeft de bal voor. Balanchuk kopt de bal weg. Musolitin probeert de bal met de borst te controleren. Musolitin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Musolitin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thám. Musolitin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Królicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thám bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin verovert de bal door een tackle van achteren. Musolitin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Spyrka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Balanchuk is nu in balbezit. Balanchuk haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
MacCowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCowan geeft een hoge lob. Inworp. Burdiyan met de inworp. Koval`chuk geeft een hoge lob. Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Raça de bal. Balanchuk is nu in balbezit. Balanchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - United Division 1:0

36e minuut.
Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez met een sublieme pass. Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Królicki passt de bal met de wreef. Musolitin is nu in balbezit. Musolitin passt de bal zonder na te denken. Burdiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdiyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Koval`chuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koval`chuk passt de bal zonder na te denken. Balanchuk rent richting de bal. Balanchuk schiet op doel. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - United Division 2:0

45e minuut.
Miśtal komt het veld opgelopen. Jeliński komt het veld opgelopen. Tobilko komt het veld opgelopen. Niemierka komt het veld opgelopen. Lobanovskiy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirka-Nibas 44%, United Division 56%.
Zirka-Nibas - United Division 2:0

47e minuut.
MacCowan rent richting de bal. MacCowan geeft de bal voor. Spyrka kopt de bal weg. Balanchuk heeft problemen om de bal te vangen. Balanchuk draait met de bal, schiet en ... Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jeliński stond buitenspel. Stouppas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Thám de bal onder controle te krijgen. Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchuk onderschept slim de pass. Balanchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - United Division 3:0

66e minuut.
Edmar komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Niemierka rent richting de bal. Niemierka geeft een hoge lob. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - United Division 3:1

70e minuut.
Lobanovsky komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Dzyuba komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Spyrka speelt de bal door. Królicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balanchuk de bal. Balanchuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tiereszczenko geeft een hoge lob. Balanchuk rent richting de bal. Raça is nu in balbezit. Balanchuk onderschept slim de pass. Balanchuk haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirka-Nibas 23%, United Division 77%.
Zirka-Nibas - United Division 3:1