Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Have-Rock Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11055
Have-Rock Nyíregyháza FC
M Tactiek bari
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Skriba geeft de bal voor. Winkler is nu in balbezit. Gama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gama moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gama schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Feldmann verovert de bal door een tackle van achteren. Rączka onderschept slim de pass. Rączka probeert naar een medespeler te passen. Füsti bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rączka passt de bal in één keer door. Ştefănescu controleert de bal met de borst. Füsti bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti schiet op doel. Galgóczy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Musso kopt de bal weg. Hain is nu in balbezit. Hain passt de bal zonder na te denken. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nemecsek geeft een hoge lob. Hain rent richting de bal. Hain speelt de bal door. Feldmann rent richting de bal. Feldmann schiet op doel. Celeban bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Have-Rock 58%, Nyíregyháza FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Have-Rock - Nyíregyháza FC 0:0

63e minuut.
Feldmann geeft de bal voor. Hain rent richting de bal. Hain passt de bal zonder na te denken. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Nyíregyháza FC 0:1

65e minuut.
Nemecsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemecsek passt de bal met de wreef. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winkler rent richting de bal. Winkler haalt uit met een fantastische trap. Morillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Hain heeft problemen om de bal te vangen. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann geeft de bal voor. Musso controleert de bal met de borst. Feldmann is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Have-Rock 49%, Nyíregyháza FC 51%.
Have-Rock - Nyíregyháza FC 0:1