Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pogoń Żory Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3581
Pogoń Żory Blue balls
Trójząb Posejdon Tactiek 52
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 38
outstanding Schieten adequate
excellent Passen weak
very good Verdedigen average


2e minuut.
Thomasen met een sublieme pass. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski passt de bal in één keer door. Freeman is nu in balbezit. Freeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 1:0

5e minuut.
Thomasen passt de bal met de wreef. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski passt de bal in één keer door. Cigány rent richting de bal. Cigány draait met de bal, schiet en ... Franceschino bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Maciejewski de bal. Maciejewski passt de bal met de wreef. Thomasen probeert naar een medespeler te passen. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman draait met de bal, schiet en ... Franceschino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski passt de bal in één keer door. Yörüker is nu in balbezit. Cigány verovert de bal door een tackle van achteren. Cigány schiet op doel. Franceschino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Carmona met een sublieme pass. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek speelt de bal door. Cadorin rent richting de bal. Cadorin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nehoda geeft een lange en hoge pass. Zamoyski kan de bal niet met de borst controleren. Kruszewski met een sublieme pass. Cigány is nu in balbezit. Cigány schiet op doel. Franceschino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski met een sublieme pass. Daar is Cigány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigány geeft een hoge lob. Freeman krijgt zijn hoofd ertegen. Franceschino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Freeman is nu in balbezit. Freeman draait met de bal, schiet en ... Franceschino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 2:0

25e minuut.
Franceschino speelt de bal door. Thomasen kopt de bal weg. Nehoda is nu in balbezit. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány schiet op doel. Franceschino bokst de bal weg.

30e minuut.
Thomasen probeert naar een medespeler te passen. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörüker onderschept slim de pass. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski schiet op doel. Franceschino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Freeman is nu in balbezit. Freeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 3:0

32e minuut.
Daar is Cigány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagrowski rent richting de bal. Bagrowski speelt de bal door. Daar is Cigány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigány schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski passt de bal met de wreef. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehoda onderschept slim de pass. Nehoda passt de bal in één keer door. Freeman rent richting de bal. Freeman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kruszewski speelt de bal door. Daar is Cigány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagrowski probeert naar een medespeler te passen. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daza probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony met een sublieme pass. Bagrowski met een sublieme pass. Cigány rent richting de bal. Cigány schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 27%, Blue balls 73%.
Pogoń Żory - Blue balls 3:0

46e minuut.
Labancz komt het veld opgelopen. de Abreu komt het veld opgelopen. Korecki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Korecki onderschept slim de pass. Carmona rent richting de bal. Korecki verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz haalt uit met een fantastische trap. Franceschino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Yörüker met een sublieme pass. Kruszewski met een sublieme pass. Zmartwiony onderschept slim de pass. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Labancz heeft problemen om de bal te vangen. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu passt de bal met de wreef. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Zmartwiony geeft een lange en hoge pass. Thomasen kopt de bal weg. Korecki heeft problemen om de bal te vangen. Korecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Daza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 4:0

59e minuut.
Zmartwiony geeft een hoge lob. Thomasen kopt de bal weg. Klungelig pakt Letelier de bal. Korecki is nu in balbezit. Korecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 5:0

60e minuut.
Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier geeft de bal voor. Labancz kopt de bal weg. Klungelig pakt Korecki de bal. Korecki schiet op doel. Franceschino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Letelier rent richting de bal. Dayıoğlu begaat een overtreding. Letelier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Letelier wilt de vrije trap nemen. Labancz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 6:0

69e minuut.
Letelier probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu is nu in balbezit. Korecki onderschept slim de pass. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 7:0

74e minuut.
de Abreu rent richting de bal. de Abreu passt de bal in één keer door. Thomasen rent richting de bal. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz draait met de bal, schiet en ... Franceschino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Letelier met een snelle inworp. Klungelig pakt de Abreu de bal. de Abreu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier geeft een lange en hoge pass. Labancz kopt de bal weg. Korecki rent richting de bal. Korecki draait met de bal, schiet en ... Franceschino bokst de bal weg.

84e minuut.
Labancz haalt uit met een fantastische trap. Daza probeert de bal aan de voet te houden. Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski geeft een lange en hoge pass. de Abreu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 8:0

85e minuut.
Kruszewski passt de bal in één keer door. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski geeft een hoge lob. Korecki controleert de bal met de borst. Korecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Korecki rent richting de bal. Nehoda is nu in balbezit. Korecki onderschept slim de pass. Korecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - Blue balls 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 19%, Blue balls 81%.
Pogoń Żory - Blue balls 9:0