Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2511
Fc.Poiana Foresta Sf Ilie
heroes w Tactiek 4132
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 31.6
brilliant Schieten average
outstanding Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Nadarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een lange en hoge pass. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Jaster rent richting de bal. Jaster passt de bal zonder na te denken. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kıpırdamaz zal de hoekschop nemen. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Jaster geeft de bal voor. Yuanhui heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 1:0

4e minuut.
Tyrajski met een sublieme pass. Klungelig pakt Campisi de bal. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 2:0

6e minuut.
Chitic probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čaňo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Torres speelt de bal door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rosada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Torres met een sublieme pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 3:0

16e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Torres geeft de bal voor. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 4:0

18e minuut.
Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 5:0

20e minuut.
Nadarkiewicz passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Manichejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 6:0

22e minuut.
Jaster probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo springt en kopt de bal. Jonak bokst de bal weg. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 7:0

26e minuut.
Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Chitic is nu in balbezit. Vulinović verovert de bal door een tackle van achteren. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Jaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaster geeft een hoge lob. Chitic kopt de bal weg. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 8:0

34e minuut.
Chitic kopt de bal weg. Čaňo is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 9:0

35e minuut.
Bratianu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Chitic springt en kopt de bal. Jonak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 10:0

39e minuut.
Jonak trapt de bal weg van het doel. Jaster kopt de bal weg. Čaňo heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo schiet op doel. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 11:0

40e minuut.
Daar is Bratianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratianu geeft een hoge lob. Torres met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Manzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzone geeft een lange en hoge pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 12:0

45e minuut.
Nadarkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Nadarkiewicz speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 13%, Foresta Sf Ilie 87%.
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 13:0

46e minuut.
Gioga komt het veld opgelopen. Żulewski komt het veld opgelopen. Jee-Son komt het veld opgelopen. Scampamorte komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 14:0

51e minuut.
Jaster passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz heeft problemen om de bal te vangen. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chitic is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jee-Son geeft een lange en hoge pass. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 15:0

55e minuut.
Daar is Kıpırdamaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Bratianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gioga geeft een hoge lob. Daar is Vulinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Żulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz speelt de bal door. Jee-Son geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 16:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Čaňo stond buitenspel. Beckham komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żulewski met de inworp. Daar is Kıpırdamaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 17:0

62e minuut.
Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 18:0

65e minuut.
Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Maguinho geeft de bal voor. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 19:0

68e minuut.
Yuanhui kopt de bal weg. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son geeft een hoge lob. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Żulewski passt de bal zonder na te denken. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son probeert naar een medespeler te passen. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vulinović heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosada heeft problemen om de bal te vangen. Chitic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 20:0

74e minuut.
Bratianu geeft een lange en hoge pass. Jee-Son met een sublieme pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 21:0

75e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic met een sublieme pass. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 22:0

77e minuut.
Inworp. Bratianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski geeft een hoge lob. Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Żulewski passt de bal in één keer door. Čaňo rent richting de bal. Čaňo passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jonak met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tyrajski de bal. Maguinho geeft de bal voor. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 23:0

84e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz heeft problemen om de bal te vangen. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 24:0

85e minuut.
Fermić probeert naar een medespeler te passen. Jaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaster geeft een hoge lob. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jee-Son probeert naar een medespeler te passen. Jaster is nu in balbezit. Jaster geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 25:0

89e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Chitic passt de bal zonder na te denken. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 11%, Foresta Sf Ilie 89%.
Fc.Poiana - Foresta Sf Ilie 26:0