Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunan takana on vieläkin tilaa Gusif United
Fastin vinojuoks Tactiek 4er Kette
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 36.8
outstanding Schieten solid
very good Passen weak
good Verdedigen good


2e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal met de wreef. Guzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmann geeft een hoge lob. Kalliomaa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tappe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Tappe bokst de bal weg. Rücker verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

6e minuut.
Guzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmann probeert naar een medespeler te passen. Kalliomaa heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Tappe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 1:0

8e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts passt de bal zonder na te denken. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Tappe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guzmann geeft een hoge lob. Tappe bokst de bal weg.

11e minuut.
Schalk geeft de bal voor. Piaggio is nu in balbezit. Piaggio geeft een hoge lob. Yoğurtçuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Rücker heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts speelt de bal door. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lumpf de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rücker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roberts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 2:0

18e minuut.
Lindroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindroos passt de bal zonder na te denken. Guzmann rent richting de bal. Guzmann geeft een lange en hoge pass. Kalliomaa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 3:0

21e minuut.
Yoğurtçuoğlu speelt de bal door. Guzmann heeft problemen om de bal te vangen. Guzmann geeft een hoge lob. Kalliomaa krijgt zijn hoofd ertegen. Tappe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 4:0

24e minuut.
Schalk probeert de bal aan de voet te houden. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Roberts rent richting de bal. Roberts geeft een hoge lob. Köppel verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guzmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schalk kan de bal niet met de borst controleren. Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Roberts geeft een lange en hoge pass. Ragginger heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomaa is nu in balbezit. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Tappe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 5:0

27e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński geeft een lange en hoge pass. Rücker is nu in balbezit. Kalliomaa onderschept slim de pass. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Schalk is nu in balbezit. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts geeft een hoge lob. Kalliomaa is nu in balbezit. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Tappe bokst de bal weg.

30e minuut.
Rücker geeft een hoge lob. Roberts kopt de bal weg. Kalliomaa is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Doeltrap. Salonheimo komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Väisänen probeert naar een medespeler te passen. Lindroos speelt de bal door. Väisänen geeft de bal voor. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu schiet op doel. Tappe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 6:0

39e minuut.
Salonheimo kopt de bal weg. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragginger probeert naar een medespeler te passen. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lindroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Schalk verovert de bal door een tackle van achteren. Schalk passt de bal zonder na te denken. Kraxenberger is nu in balbezit. Kraxenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 6:1

43e minuut.
Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Guzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmann geeft de bal voor. Salonheimo springt en kopt de bal. Tappe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 25%, Gusif United 75%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 6:1

46e minuut.
Lumpf is nu in balbezit. Lumpf speelt de bal door. Salonheimo rent richting de bal. Salonheimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 7:1

50e minuut.
Roberts kopt de bal weg. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel is nu in balbezit. Salonheimo onderschept slim de pass. Salonheimo schiet op doel. Tappe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ragginger de bal. Salonheimo rent richting de bal. Ragginger verovert de bal door een tackle van achteren. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Tappe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Roberts geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Salonheimo. Goede buitenspelval van de verdediging. Rücker maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Feinbier rent richting de bal. Feinbier schiet op doel. Nikkonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rücker onderschept slim de pass. Rücker passt de bal zonder na te denken. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 8:1

57e minuut.
Guzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Lumpf geeft de bal voor. Klungelig pakt Väisänen de bal. Väisänen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Väisänen de bal. Väisänen met een sublieme pass. Guzmann rent richting de bal. Guzmann geeft een hoge lob. Salonheimo krijgt zijn hoofd ertegen. Tappe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 9:1

61e minuut.
Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Pollhammer onderschept slim de pass. Pollhammer passt de bal zonder na te denken. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Yoğurtçuoğlu passt de bal in één keer door. Guzmann rent richting de bal. Guzmann passt de bal in één keer door. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 10:1

77e minuut.
Schalk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schalk passt de bal in één keer door. Roberts met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 24%, Gusif United 76%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Gusif United 11:1