Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester FC Fehérvár tilamas sc
pilu fulldef Tactiek Kl
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 50.6
outstanding Schieten solid
outstanding Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Turienzo Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Pikrt is nu in balbezit. Pikrt passt de bal met de wreef. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - tilamas sc 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Bellisario de bal. Bellisario passt de bal in één keer door. Sənani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó onderschept slim de pass. Dankó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bellisario speelt de bal door. Turienzo Álvarez met een sublieme pass. Pikrt speelt de bal door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Turienzo Álvarez met een sublieme pass. Pikrt is nu in balbezit. Pikrt passt de bal in één keer door. Dankó is nu in balbezit. Dankó schiet op doel. Ragaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Klemczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dankó de bal onder controle te krijgen. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó onderschept slim de pass. Dankó draait met de bal, schiet en ... Ragaman bokst de bal weg. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Csigér met de inworp. Harangi probeert naar een medespeler te passen. Pikrt heeft problemen om de bal te vangen. Pikrt schiet op doel. Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pikrt rent richting de bal. Pikrt passt de bal in één keer door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel. Ragaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - tilamas sc 2:0

29e minuut.
Bellisario geeft een hoge lob. Harangi rent richting de bal. Harangi passt de bal zonder na te denken. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk schiet op doel. Ragaman bokst de bal weg.

31e minuut.
Bellisario rent richting de bal. Pikrt onderschept slim de pass. Pikrt passt de bal zonder na te denken. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Turienzo Álvarez passt de bal in één keer door. Pikrt rent richting de bal. Pikrt passt de bal met de wreef. Daar is Dankó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dankó schiet op doel. Ragaman bokst de bal weg.

35e minuut.
Dankó rent richting de bal. Dankó passt de bal in één keer door. Pikrt speelt de bal door. Dankó rent richting de bal. Dankó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Novelli geeft de bal voor. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario passt de bal in één keer door. Soulié rent richting de bal. Soulié geeft een hoge lob. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - tilamas sc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 39%, tilamas sc 61%.
Manchester FC Fehérvár - tilamas sc 2:1

46e minuut.
Pikrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harangi rent richting de bal. Harangi geeft een hoge lob. Klemczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Ragaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Pikrt met een sublieme pass. Harangi is nu in balbezit. Harangi passt de bal met de wreef. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Harangi geeft de bal voor. Biaram kopt de bal weg. Sənani heeft problemen om de bal te vangen. Dankó is nu in balbezit. Dankó draait met de bal, schiet en ... Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vojković passt de bal in één keer door. Daar is Harangi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harangi speelt de bal door. Dankó rent richting de bal. Dankó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Csigér met de inworp. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soulié roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Soulié kan niet meer verder spelen. Arango García komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pikrt is nu in balbezit. Pikrt passt de bal zonder na te denken. Harangi rent richting de bal. Harangi geeft een lange en hoge pass. Klemczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Arango García de bal. Csigér onderschept slim de pass. Csigér speelt de bal door. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Csigér is nu in balbezit. Klemczyk is nu in balbezit. Csigér met een sublieme pass. Dankó is nu in balbezit. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sənani met een sublieme pass. Turienzo Álvarez speelt de bal door. Daar is Pikrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikrt geeft een lange en hoge pass. Klemczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pikrt passt de bal met de wreef. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó geeft een lange en hoge pass. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk passt de bal in één keer door. Pikrt met een sublieme pass. Dankó rent richting de bal. Dankó haalt uit met een fantastische trap. Ragaman bokst de bal weg.

89e minuut.
Turienzo Álvarez rent richting de bal. Turienzo Álvarez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biaram de bal. Harangi rent richting de bal. Harangi draait met de bal, schiet en ... Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - tilamas sc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 36%, tilamas sc 64%.
Manchester FC Fehérvár - tilamas sc 3:1