Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC Panti Putra FC
Last Tactiek TNT
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Ebbing passt de bal zonder na te denken. Jatinegara rent richting de bal. Jatinegara passt de bal in één keer door. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort schiet op doel. Kosmanovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Jatinegara de bal. Rengifo rent richting de bal. Rengifo geeft een lange en hoge pass. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Rinaldi bokst de bal weg. Daar is N`Dione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chetruşca rent richting de bal. Chetruşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Panti Putra FC 1:0

12e minuut.
Ślepowron speelt de bal door. Hutagaol probeert naar een medespeler te passen. Jatinegara probeert de bal met de borst te controleren. Przybyłowski rent richting de bal. Przybyłowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przybyłowski neemt de hoekschop. Nawałka springt en kopt de bal. Rinaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Panti Putra FC 2:0

19e minuut.
N`Dione probeert naar een medespeler te passen. Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana passt de bal met de wreef. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mańkowski speelt de bal door. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron probeert naar een medespeler te passen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Przybyłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyłowski speelt de bal door. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Leszek probeert naar een medespeler te passen. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Thygesen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thygesen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 44%, Panti Putra FC 56%.
Festung Breslau FC - Panti Putra FC 2:0

59e minuut.
Mańkowski met een sublieme pass. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron met een sublieme pass. Chetruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chetruşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fort passt de bal zonder na te denken. Ebbing is nu in balbezit. Leszek speelt de bal door. Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana draait met de bal, schiet en ... Kosmanovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Słoka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pangkatana met een snelle inworp. Jatinegara geeft een hoge lob. Ebbing krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Prihatin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garotinho komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Przybyłowski rent richting de bal. Przybyłowski passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Panti Putra FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 42%, Panti Putra FC 58%.
Festung Breslau FC - Panti Putra FC 3:0