Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vodnjan 1968 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6926
Vodnjan 1968 NK Hrvati Katolici
3-4-3 Tactiek 523a
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
47.8 gemiddelde waardering 66.7
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar passt de bal zonder na te denken. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa schiet op doel. De bal raakt de paal. Rażniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:1

5e minuut.
Frezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Bramming verovert de bal door een tackle van achteren. Bramming passt de bal zonder na te denken. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laruccia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bimbrowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:2

9e minuut.
Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laruccia de bal. Laruccia geeft de bal voor. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Yağış kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:3

12e minuut.
Bimbrowski geeft een lange en hoge pass. Osajda rent richting de bal. Ricard onderschept slim de pass. Laruccia is nu in balbezit. Laruccia geeft een lange en hoge pass. Yağış bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Rażniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rażniewski passt de bal zonder na te denken. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming draait met de bal, schiet en ... Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:4

19e minuut.
Klungelig pakt Bimbrowski de bal. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:5

20e minuut.
Frezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski onderschept slim de pass. Rażniewski geeft een lange en hoge pass. Bramming krijgt zijn hoofd ertegen. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:6

23e minuut.
Chatzikoutselis geeft een lange en hoge pass. Rażniewski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Escobar neemt de hoekschop. Kostrzewa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagaméri de bal onder controle te krijgen. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming is nu in balbezit. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski met een sublieme pass. Yağış kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:7

27e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Wasserfallen rent richting de bal. Rażniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:8

29e minuut.
Wasserfallen onderschept slim de pass. Wasserfallen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chatzikoutselis met een snelle inworp. Escobar geeft een lange en hoge pass. Yağış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Chatzikoutselis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar met een sublieme pass. Laruccia met een sublieme pass. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Iwanowski speelt de bal door. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Bramming is nu in balbezit. Bramming haalt uit met een fantastische trap. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Laruccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laruccia probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:9

36e minuut.
Bagaméri passt de bal in één keer door. Bramming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagaméri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski schiet op doel. Yağış probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Chatzikoutselis kopt de bal weg. Rażniewski heeft problemen om de bal te vangen. Rażniewski geeft de bal voor. Kostrzewa is nu in balbezit. Bimbrowski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laruccia neemt de hoekschop. Bramming is nu in balbezit. Bramming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:10

45e minuut.
Miranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rorejs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 77%, NK Hrvati Katolici 23%.
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:10

53e minuut.
Inworp. Rażniewski met een snelle inworp. Escobar geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frezzi geeft een lange en hoge pass. Laruccia probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Laruccia is nu in balbezit. Laruccia speelt de bal door. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel. Yağış probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:11

58e minuut.
Guðfinnsson met de inworp. Escobar speelt de bal door. Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:12

60e minuut.
İytaş komt het veld opgelopen. Zejnati komt het veld opgelopen.

62e minuut.
İytaş speelt de bal door. Chatzikoutselis speelt de bal door. Zejnati met een sublieme pass. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ... Yağış bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:13

63e minuut.
Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Bramming schiet op doel. Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:14

71e minuut.
Bagaméri onderschept slim de pass. Kirakosyan onderschept slim de pass. Kirakosyan geeft de bal voor. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kirakosyan rent richting de bal. Kirakosyan geeft de bal voor. Bramming is nu in balbezit. Bramming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:15

80e minuut.
Ciori rent richting de bal. Ciori geeft de bal voor. Rażniewski met een sublieme pass. Bramming is nu in balbezit. Bramming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski passt de bal met de wreef. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Bramming de bal. İytaş met een sublieme pass. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Yağış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:16

88e minuut.
Kostrzewa speelt de bal door. Bramming is nu in balbezit. Bramming passt de bal met de wreef. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski schiet op doel. Yağış bokst de bal weg. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming is nu in balbezit. Bramming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:17

89e minuut.
Bramming passt de bal in één keer door. Rażniewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðfinnsson. Guðfinnsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodnjan 1968 65%, NK Hrvati Katolici 35%.
Vodnjan 1968 - NK Hrvati Katolici 0:17