Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja Green Army
Nowa taktyka Tactiek Vikings
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 53.4
adequate Schieten outstanding
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Bas kopt de bal weg. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąbel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bąbel krijgt een gele kaart. Vavřík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vavřík zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:1

5e minuut.
Żuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík met een sublieme pass. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piąstka heeft problemen om de bal te vangen. Piąstka probeert naar een medespeler te passen. Tahk rent richting de bal. Tahk haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:2

12e minuut.
Kobyłka probeert naar een medespeler te passen. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk speelt de bal door. Vavřík rent richting de bal. Vavřík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bąbel verovert de bal door een tackle van achteren. Bąbel met een sublieme pass. Klungelig pakt Kantor de bal. Tahk rent richting de bal. Tahk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk verovert de bal door een tackle van achteren. Piąstka speelt de bal door. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chruścicki trapt de bal weg van het doel. Piąstka kopt de bal weg. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Piąstka speelt de bal door. Tahk is nu in balbezit. Tahk passt de bal zonder na te denken. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:3

29e minuut.
Weiner onderschept slim de pass. Weiner geeft de bal voor. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:4

36e minuut.
de la Piedra passt de bal in één keer door. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kantor ... Strafschop! Vavřík raakt geblesseerd tijdens het duel. Vavřík neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:5

37e minuut.
Żuchowski passt de bal in één keer door. Bąbel rent richting de bal. Bąbel passt de bal in één keer door. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík draait met de bal, schiet en ... Chruścicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trybalski passt de bal met de wreef. Inworp. Tokarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pączko heeft problemen om de bal te vangen. Pączko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 63%, Green Army 37%.
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:5

46e minuut.
Tahk is nu in balbezit. Tahk passt de bal zonder na te denken. Vavřík is nu in balbezit. Tahk is nu in balbezit. Tahk draait met de bal, schiet en ... Chruścicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Piąstka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bas de bal. Bas speelt de bal door. Tahk is nu in balbezit. Tahk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Pączko rent richting de bal. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Pączko met een sublieme pass. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík draait met de bal, schiet en ... Chruścicki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bąbel kopt de bal weg. Pączko controleert de bal met de borst. Pączko speelt de bal door. Vavřík rent richting de bal. Vavřík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tahk is nu in balbezit. Tahk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:6

67e minuut.
Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk geeft een hoge lob. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:7

74e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Vavřík onderschept slim de pass. Vavřík passt de bal zonder na te denken. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pączko rent richting de bal. Vavřík rent richting de bal. Vavřík passt de bal met de wreef. Tahk is nu in balbezit. Tahk schiet op doel. Chruścicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pączko met een sublieme pass. Bas is nu in balbezit. Bas passt de bal met de wreef. Daar is Vavřík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavřík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tahk rent richting de bal. Tahk draait met de bal, schiet en ... Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:8

84e minuut.
Bas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pączko geeft een lange en hoge pass. Tahk is nu in balbezit. Tahk haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:9

90e minuut.
Piąstka met de inworp. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas geeft een lange en hoge pass. Daar is Vavřík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavřík geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 68%, Green Army 32%.
Bosski Team - Reaktywacja - Green Army 0:10