Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2403
Chelsea FC On_SKY
Taktyka 1.1 Tactiek Nulear
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Józwowicz onderschept slim de pass. Jürimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürimäe passt de bal met de wreef. Masters is nu in balbezit. Masters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski passt de bal zonder na te denken. Casados probeert de bal met de borst te controleren. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Özbakan onderschept slim de pass. Suhardiman onderschept slim de pass. Suhardiman passt de bal in één keer door. Toribio is nu in balbezit. Toribio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pokładowski rent richting de bal. Lages verovert de bal door een tackle van achteren. Lages controleert de bal met de borst. Lages haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - On_SKY 1:0

22e minuut.
Suhardiman met een sublieme pass. Suaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Suaudeau passt de bal zonder na te denken. Toribio is nu in balbezit. Toribio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lippens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippens passt de bal met de wreef. Józwowicz is nu in balbezit. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages draait met de bal, schiet en ... Bălţatu bokst de bal weg.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suaudeau zal de hoekschop nemen. Masztaler is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suhardiman zal de hoekschop nemen. Masters maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Suhardiman met een snelle inworp. Masters kan de bal niet met de borst controleren. Masztaler rent richting de bal. Masters verovert de bal door een tackle van achteren. Masters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Casados is nu in balbezit. Casados geeft de bal voor. Siarzewski speelt de bal door. Lages heeft problemen om de bal te vangen. Lages draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jürimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztaler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jürimäe. Jürimäe krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik onderschept slim de pass. Jürimäe verovert de bal door een tackle van achteren. Masters is nu in balbezit. Masters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gould komt het veld opgelopen. Przywózki komt het veld opgelopen. Koszut komt het veld opgelopen. Atanasiu komt het veld opgelopen. Matys komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 66%, On_SKY 34%.
Chelsea FC - On_SKY 1:0

49e minuut.
Koszut kopt de bal weg. Daar is Przywózki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jürimäe probeert naar een medespeler te passen. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea FC - On_SKY 1:1

56e minuut.
Masters passt de bal met de wreef. Przywózki rent richting de bal. Masters verovert de bal door een tackle van achteren. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - On_SKY 1:2

57e minuut.
Eerdekens komt het veld opgelopen. López komt het veld opgelopen. Tătar komt het veld opgelopen. Karsnák komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Miłowski kan de bal niet met de borst controleren. Karsnák is nu in balbezit. Karsnák passt de bal in één keer door. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Masters kopt de bal weg. Tătar is nu in balbezit. Atanasiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atanasiu krijgt een gele kaart. Tătar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Czerw neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Eerdekens rent richting de bal. Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Masters rent richting de bal. Masters haalt uit met een fantastische trap. Churov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - On_SKY 1:3

76e minuut.
Czerw passt de bal in één keer door. Eerdekens heeft problemen om de bal te vangen. Eerdekens met een sublieme pass. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Miłowski met een snelle inworp. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maslać komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Toribio rent richting de bal. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio is nu in balbezit. Masters is nu in balbezit. Masters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tătar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tătar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Churov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - On_SKY 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 70%, On_SKY 30%.
Chelsea FC - On_SKY 1:4