Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Progresul Cotroceni Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8012
Progresul Cotroceni bobartanii-interisti
433 e22 Tactiek 433 eu at
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
46.8 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
matig Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Daar is Hâncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâncu geeft de bal voor. Coroianu rent richting de bal. Iacomachi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomachi haalt uit met een fantastische trap. Peloso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mlekota met de inworp. Klicpera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neaga. Neaga krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Klicpera onderschept slim de pass. Neaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klicpera raakt geblesseerd tijdens het duel. Klicpera komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mlekota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Hâncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neaga zal de hoekschop nemen. Tagaldyev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Soldado Rillo is nu in balbezit. Neaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Neaga geeft de bal voor. Stellacci rent richting de bal. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Iftodi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sigel geeft een hoge lob. Oniṣoarã controleert de bal met de borst. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 51%, bobartanii-interisti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Progresul Cotroceni - bobartanii-interisti 0:0

55e minuut.
Soldado Rillo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coroianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski geeft een lange en hoge pass. Iftodi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - bobartanii-interisti 0:1

59e minuut.
Szydłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szydłowski geeft de bal voor. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Iftodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - bobartanii-interisti 0:2

61e minuut.
Remedi probeert de bal met de borst te controleren. Remedi geeft de bal voor. Stellacci rent richting de bal. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Iacomachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Neaga probeert naar een medespeler te passen. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Iftodi bokst de bal weg.

67e minuut.
Buitenspel voor Remedi. Goede buitenspelval van de verdediging. Urtubey komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stellacci onderschept slim de pass. Kairath is nu in balbezit. Stellacci onderschept slim de pass. Stellacci schiet op doel. Iftodi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - bobartanii-interisti 0:3

74e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Mlekota geeft een hoge lob. Stellacci rent richting de bal. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Iftodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - bobartanii-interisti 0:4

76e minuut.
Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey probeert naar een medespeler te passen. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi draait met de bal, schiet en ... Peloso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Coroianu is nu in balbezit. Coroianu geeft een hoge lob. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Iftodi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - bobartanii-interisti 0:5

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iftodi niet meer kan verder spelen. Filardo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Neaga kan de bal niet met de borst controleren. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey passt de bal in één keer door. Iacomachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Valerie rent richting de bal. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Neaga met een sublieme pass. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski geeft een hoge lob. Remedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Remedi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 54%, bobartanii-interisti 46%.
Progresul Cotroceni - bobartanii-interisti 0:5