Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: NOWA ERA Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2648
NOWA ERA Nikki Sixxers
424 zmieniona Tactiek Links
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
46.4 gemiddelde waardering 60.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dokter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strand is nu in balbezit. Lemański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemański krijgt een gele kaart. Strand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porębski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sentubery krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nacht speelt de bal door. Sentubery is nu in balbezit. Daar is Sentubery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terek is nu in balbezit. Terek draait met de bal, schiet en ... Trybus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek rent richting de bal. Terek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 0:1

12e minuut.
Strand bereikt de bal nog maar net als eerste. Strand passt de bal in één keer door. Marson rent richting de bal. Marson draait met de bal, schiet en ... Trybus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 0:2

18e minuut.
Nacht geeft een hoge lob. Peixeiro kopt de bal weg. Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski geeft een lange en hoge pass. Terek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Strand passt de bal in één keer door. Nacht is nu in balbezit. Nacht met een sublieme pass. Sentubery rent richting de bal. Sentubery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dokter speelt de bal door. Strand bereikt de bal nog maar net als eerste. Strand probeert naar een medespeler te passen. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson draait met de bal, schiet en ... Trybus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Nes onderschept slim de pass. Nes met een sublieme pass. Sentubery is nu in balbezit. Sentubery draait met de bal, schiet en ... Trybus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 0:3

34e minuut.
Lemański geeft een lange en hoge pass. Nes kopt de bal weg. Terek rent richting de bal. Terek haalt uit met een fantastische trap. Trybus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 0:4

37e minuut.
Fernández Cabrera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Predazzi kopt de bal weg. Strand rent richting de bal. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap. Trybus bokst de bal weg. Peixeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porębski met een snelle inworp. Strand bereikt de bal nog maar net als eerste. Strand geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mandioca passt de bal zonder na te denken. Ślepecki rent richting de bal. Predazzi rent richting de bal. Predazzi draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 1:4

43e minuut.
Hoàng Khang heeft problemen om de bal te vangen. Sentubery verovert de bal door een tackle van achteren. Sentubery probeert naar een medespeler te passen. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 63%, Nikki Sixxers 37%.
NOWA ERA - Nikki Sixxers 1:5

50e minuut.
Porębski geeft de bal voor. Terek kopt de bal weg. Nacht rent richting de bal. Sentubery rent richting de bal. Sentubery draait met de bal, schiet en ... Trybus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Buitenspel voor Parviainen. Goede buitenspelval van de verdediging. Rabiński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Hoàng Khang geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Parviainen stond buitenspel. Nes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sentubery heeft problemen om de bal te vangen. Sentubery schiet op doel. Trybus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Glesnes komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Sentubery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khang onderschept slim de pass. Hoàng Khang geeft de bal voor. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Terek rent richting de bal. Glesnes rent richting de bal. Terek rent richting de bal. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes schiet op doel. Trybus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 1:6

72e minuut.
Sentubery geeft een lange en hoge pass. Rabiński kopt de bal weg. Strand bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes rent richting de bal. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Dokter onderschept slim de pass. Dokter geeft de bal voor. Glesnes rent richting de bal. Glesnes draait met de bal, schiet en ... Trybus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 1:7

80e minuut.
Nes verovert de bal door een tackle van achteren. Nes geeft een lange en hoge pass. Terek is nu in balbezit. Klungelig pakt Terek de bal. Terek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Strand verovert de bal door een tackle van achteren. Strand geeft de bal voor. Klungelig pakt Glesnes de bal. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWA ERA - Nikki Sixxers 1:8

89e minuut.
Rabiński rent richting de bal. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Terek rent richting de bal. Terek schiet op doel. Trybus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWA ERA 74%, Nikki Sixxers 26%.
NOWA ERA - Nikki Sixxers 1:8