Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Looser Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3225
F.C. Looser F.C.M. Dunărea Galați
532mod_01 Tactiek ARDEFF
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 30.7
formidable Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Stângă speelt de bal door. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu passt de bal in één keer door. Iorga rent richting de bal. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 1:0

10e minuut.
Scherfke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sârgu de bal. Stângă geeft een lange en hoge pass. Iorga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Philipp rent richting de bal. Met opzet legt Sârgu zijn tegenspeler op de grond. Sârgu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Iorga rent richting de bal. Stângă rent richting de bal. Stângă passt de bal zonder na te denken. Sârgu rent richting de bal. Sârgu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mézga neemt vlug de vrije trap. Mateiaş geeft de bal voor. Iorga kopt de bal weg. Sârgu rent richting de bal. Sârgu draait met de bal, schiet en ... Mâlcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft de bal voor. Iorga is nu in balbezit. Iorga schiet op doel. Mâlcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 2:0

27e minuut.
Mézga rent richting de bal. Stângă onderschept slim de pass. Stângă passt de bal in één keer door. Iorga is nu in balbezit. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 3:0

30e minuut.
Inworp. Eftimie met een snelle inworp. Stângă rent richting de bal. Stângă geeft de bal voor. Iorga springt en kopt de bal. Mâlcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tešanović geeft een lange en hoge pass. Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Stângă rent richting de bal. Stângă geeft een lange en hoge pass. Iorga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 4:0

34e minuut.
Stângă passt de bal zonder na te denken. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie passt de bal met de wreef. Iorga rent richting de bal. Iorga schiet op doel. Mâlcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 5:0

35e minuut.
Iorga geeft de bal voor. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu passt de bal in één keer door. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mâlcu trapt de bal weg. Stângă kopt de bal weg. Bieniusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Iorga rent richting de bal. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 6:0

38e minuut.
Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie geeft een lange en hoge pass. Iorga is nu in balbezit. Daar is Iorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorga haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 7:0

41e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Strujac controleert de bal met de borst. Iorga is nu in balbezit. Iorga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mateiaş geeft een lange en hoge pass. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie met een sublieme pass. Costea heeft problemen om de bal te vangen. Costea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Stângă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stângă geeft een lange en hoge pass. Costea kopt de bal weg. Iorga rent richting de bal. Iorga haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 27%, F.C.M. Dunărea Galați 73%.
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 7:0

48e minuut.
Popescu geeft een lange en hoge pass. Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă probeert naar een medespeler te passen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu bokst de bal weg.

52e minuut.
Eftimie geeft een lange en hoge pass. Costea kopt de bal weg. Iorga rent richting de bal. Iorga draait met de bal, schiet en ... Mâlcu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 8:0

56e minuut.
Philipp geeft een hoge lob. Dănceanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Stângă de bal. Stângă geeft een lange en hoge pass. Iorga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 9:0

68e minuut.
Silion rent richting de bal. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu passt de bal in één keer door. Costea rent richting de bal. Costea schiet op doel. Mâlcu bokst de bal weg. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Iorga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 10:0

72e minuut.
Stroe geeft een lange en hoge pass. Costea kopt de bal weg. Iorga is nu in balbezit. Iorga schiet op doel. Mâlcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 11:0

79e minuut.
Eftimie passt de bal zonder na te denken. Stângă is nu in balbezit. Stângă passt de bal met de wreef. Iorga rent richting de bal. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stroe rent richting de bal. Stângă is nu in balbezit. Stângă passt de bal met de wreef. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dănceanu heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu kopt de bal weg. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 27%, F.C.M. Dunărea Galați 73%.
F.C. Looser - F.C.M. Dunărea Galați 11:0