Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Wei Hamik
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5620
Magia FC PAPÁ BOLSO
cuidando Tactiek 94’ACOMERLAA
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 63.9
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Anyfantakis met de inworp. Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate onderschept slim de pass. Cañate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - PAPÁ BOLSO 0:1

8e minuut.
Harasiuk geeft de bal voor. Hermaniuk kopt de bal weg. Rama is nu in balbezit. Rama schiet op doel. Guran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - PAPÁ BOLSO 1:1

13e minuut.
Tejerina speelt de bal door. Velázquez rent richting de bal. Velázquez passt de bal zonder na te denken. Daar is Cañate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañate draait met de bal, schiet en ... Zulueta bokst de bal weg.

15e minuut.
Cañate is nu in balbezit. Anyfantakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate verovert de bal door een tackle van achteren. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pazos met de inworp. Cañate is nu in balbezit. Cañate passt de bal in één keer door. Daar is Dan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan draait met de bal, schiet en ... Zulueta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - PAPÁ BOLSO 1:2

30e minuut.
Chiţac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazos met een snelle inworp. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dan is nu in balbezit. Dan probeert naar een medespeler te passen. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiţac de bal onder controle te krijgen. Zulueta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Anyfantakis probeert naar een medespeler te passen. Zulueta probeert de bal met de borst te controleren. Guelfi is nu in balbezit. Cañate verovert de bal door een tackle van achteren. Cañate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - PAPÁ BOLSO 1:3

37e minuut.
Dan passt de bal met de wreef. Tejerina heeft problemen om de bal te vangen. Toğuz speelt de bal door. Cañate heeft problemen om de bal te vangen. Cañate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 69%, PAPÁ BOLSO 31%.
Magia FC - PAPÁ BOLSO 1:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diana met de inworp. Pazos is nu in balbezit. Velázquez rent richting de bal. Velázquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dan probeert naar een medespeler te passen. Sladoje rent richting de bal. Sladoje geeft de bal voor. Cañate springt en kopt de bal. Zulueta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - PAPÁ BOLSO 1:4

76e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejerina passt de bal in één keer door. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate onderschept slim de pass. Cañate haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Doeltrap. Chiţac trapt de bal weg van het doel. Tejerina probeert naar een medespeler te passen. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - PAPÁ BOLSO 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 76%, PAPÁ BOLSO 24%.
Magia FC - PAPÁ BOLSO 1:5