Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chełmianka RKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1835
Chełmianka RKS MKS Ołów Ryn
2222 Tactiek VeB
29% Balbezit 71%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 46.9
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik met een snelle inworp. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jagodziński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomasik zal de hoekschop nemen. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Cichecki de bal. Osial speelt de bal door. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:1

13e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:2

16e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Łagódka de bal onder controle te krijgen. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Osial rent richting de bal. Osial passt de bal zonder na te denken. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Čeprakovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:3

19e minuut.
Osial passt de bal zonder na te denken. Tomasik rent richting de bal. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia springt en kopt de bal. Daar is Strocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Doeltrap. Čeprakovas met een harde bal richting middenveld. Mai Hùng kopt de bal weg. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Čeprakovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kożusznik is nu in balbezit. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia rent richting de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kożusznik passt de bal in één keer door. Daar is Tomasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasik passt de bal zonder na te denken. Osial rent richting de bal. Osial haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Osial raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Pierro komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tomasik kopt de bal weg. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik passt de bal met de wreef. Cichecki heeft problemen om de bal te vangen. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Røyset heeft problemen om de bal te vangen. Mai Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hùng geeft de bal voor. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel. Čeprakovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cichecki heeft problemen om de bal te vangen. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 82%, MKS Ołów Ryn 18%.
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:4

52e minuut.
Łagódka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Di Pierro is nu in balbezit. Di Pierro met een sublieme pass. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tomasik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fafik de bal. Fafik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caniggia de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas bokst de bal weg. Cichecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tomasik geeft de bal voor. Klungelig pakt Skrobot de bal. Di Pierro is nu in balbezit. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:5

66e minuut.
Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki geeft de bal voor. Jajszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aguirre neemt de hoekschop. Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik geeft een lange en hoge pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Di Pierro speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Tomasik rent richting de bal. Tomasik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Aguirre passt de bal in één keer door. Di Pierro rent richting de bal. Di Pierro passt de bal in één keer door. Caniggia rent richting de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cichecki rent richting de bal. Cichecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:6

82e minuut.
Tomasik geeft een hoge lob. Caniggia heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caniggia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cichecki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Cichecki rent richting de bal. Cichecki draait met de bal, schiet en ... Čeprakovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:7

90e minuut.
Caniggia is nu in balbezit. Di Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pierro passt de bal in één keer door. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 88%, MKS Ołów Ryn 12%.
Chełmianka RKS - MKS Ołów Ryn 0:7