Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Otto Rehhagel Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8481
FC Franconia Athen zocco moves 1848
TW 442fjt2 Tactiek dodo
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
67.2 gemiddelde waardering 49.4
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Träger rent richting de bal. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuch onderschept slim de pass. Träger rent richting de bal. Träger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Junkkari trapt de bal weg van het doel. Aquilino kopt de bal weg. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Reluga met een sublieme pass. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger passt de bal zonder na te denken. Terveen rent richting de bal. Terveen schiet op doel. Junkkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Reluga speelt de bal door. Jochem is nu in balbezit. Jochem geeft een lange en hoge pass. Terveen rent richting de bal. Terveen schiet op doel. Junkkari bokst de bal weg.

20e minuut.
Jochem geeft de bal voor. Marconato heeft problemen om de bal te vangen. Träger rent richting de bal. Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Buszta passt de bal in één keer door. Daar is Jochem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jochem passt de bal met de wreef. Träger rent richting de bal. Träger draait met de bal, schiet en ... Junkkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hagedorn komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Inworp. Jochem met de inworp. Reluga geeft een hoge lob. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 1:0

28e minuut.
Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Buszta is nu in balbezit. Jireček maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jireček moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jireček schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Buszta raakt geblesseerd tijdens het duel. Buszta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Träger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Träger de bal onder controle te krijgen. Träger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hluštík is nu in balbezit. Reluga rent richting de bal. Reluga passt de bal met de wreef. Jochem heeft problemen om de bal te vangen. Jochem geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ehrenwant kopt de bal weg. Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Reluga probeert naar een medespeler te passen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Träger kopt de bal weg. Marconato heeft problemen om de bal te vangen. Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn draait met de bal, schiet en ... Junkkari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 2:0

35e minuut.
Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn probeert naar een medespeler te passen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 3:0

38e minuut.
Jochem geeft de bal voor. Hagedorn is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kożuch ... Strafschop! Kożuch is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hagedorn raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Träger neemt zijn aanloop. Junkkari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 4:0

43e minuut.
Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan geeft een hoge lob. Träger kopt de bal weg. Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 5:0

45e minuut.
Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap. Marconato probeert de bal aan de voet te houden. Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 39%, zocco moves 1848 61%.
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 6:0

46e minuut.
Schwaab komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wędrowycz met een sublieme pass. Reluga is nu in balbezit. Reluga geeft een lange en hoge pass. Träger heeft problemen om de bal te vangen. Träger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Träger met een sublieme pass. Reluga rent richting de bal. Reluga probeert naar een medespeler te passen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger schiet op doel. Junkkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Reluga kopt de bal weg. Hluštík rent richting de bal. Träger onderschept slim de pass. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Junkkari bokst de bal weg. Schwaab rent richting de bal. Schwaab schiet op doel. Junkkari probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 7:0

53e minuut.
Tillander geeft de bal voor. Cargioli probeert de bal met de borst te controleren. Kałuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuziński haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 7:1

56e minuut.
Tillander geeft een hoge lob. Buszta speelt de bal door. Reluga heeft problemen om de bal te vangen. Reluga geeft de bal voor. Schwaab krijgt zijn hoofd ertegen. Junkkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marconato is nu in balbezit. Marconato passt de bal in één keer door. Aquilino rent richting de bal. Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Junkkari bokst de bal weg. Tillander probeert de bal aan de voet te houden. Träger is nu in balbezit. Träger schiet op doel. Junkkari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Reluga passt de bal met de wreef. Buszta speelt de bal door. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Junkkari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 8:1

67e minuut.
Wędrowycz kopt de bal weg. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem passt de bal zonder na te denken. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab schiet op doel. Junkkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reluga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Junkkari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 9:1

77e minuut.
Daar is Hluštík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluštík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hluštík krijgt een gele kaart. Träger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Träger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 10:1

80e minuut.
Wędrowycz geeft de bal voor. Träger kopt de bal weg. Schwaab rent richting de bal. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Junkkari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 11:1

82e minuut.
Aquilino geeft een lange en hoge pass. Cargioli geeft een lange en hoge pass. Reluga speelt de bal door. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Wędrowycz met een sublieme pass. Reluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reluga passt de bal met de wreef. Träger rent richting de bal. Träger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wędrowycz is nu in balbezit. Wędrowycz met een sublieme pass. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Salomon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Junkkari bokst de bal weg.

90e minuut.
Hluštík met een sublieme pass. Wędrowycz is nu in balbezit. Wędrowycz passt de bal met de wreef. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Junkkari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 19%, zocco moves 1848 81%.
FC Franconia Athen - zocco moves 1848 11:1