Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Stadio Del Piero
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4341
12 Angry Men Manovariak FC
Juve Next Tactiek 3232
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Milla passt de bal in één keer door. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weisz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Weisz kan niet meer verder spelen. Simoni komt het veld opgelopen. Viaene komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Táncsics met een snelle inworp. Milla bereikt de bal nog maar net als eerste. Milla geeft de bal voor. Simoni krijgt zijn hoofd ertegen. Szarka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Manovariak FC 1:0

17e minuut.
Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics geeft de bal voor. Magyar is nu in balbezit. Simoni verovert de bal door een tackle van achteren. Simoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Cuesta passt de bal zonder na te denken. Huân met een sublieme pass. Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Táncsics onderschept slim de pass. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni draait met de bal, schiet en ... Szarka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Manovariak FC 2:0

23e minuut.
Táncsics geeft de bal voor. Simoni kopt de bal weg. Huân is nu in balbezit. Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni schiet op doel. Szarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mányoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoni rent richting de bal. Simoni haalt uit met een fantastische trap. Szarka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Manovariak FC 3:0

31e minuut.
Táncsics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Krausz de bal. Krausz passt de bal zonder na te denken. Huân rent richting de bal. Huân haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viaene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke rent richting de bal. Simoni verovert de bal door een tackle van achteren. Simoni haalt uit met een fantastische trap. Szarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milla rent richting de bal. Mányoki verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Manovariak FC 4:0

43e minuut.
Krausz probeert naar een medespeler te passen. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics passt de bal zonder na te denken. Huân bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12 Angry Men 23%, Manovariak FC 77%.
12 Angry Men - Manovariak FC 4:0

54e minuut.
Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni geeft de bal voor. Burke is nu in balbezit. Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Táncsics is nu in balbezit. Táncsics geeft een hoge lob. Milla bereikt de bal nog maar net als eerste. Milla schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Viaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Viaene geeft een hoge lob. Dębek is nu in balbezit. Simoni verovert de bal door een tackle van achteren. Simoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
12 Angry Men - Manovariak FC 5:0

63e minuut.
Táncsics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lemerre is nu in balbezit. Lemerre met een sublieme pass. Esterházy is nu in balbezit. Deviren onderschept slim de pass. Deviren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Martinek met een sublieme pass. Milla rent richting de bal. Milla geeft een lange en hoge pass. Huân rent richting de bal. Huân haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Krausz kopt de bal weg. Viaene rent richting de bal. Viaene passt de bal met de wreef. Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni schiet op doel. Szarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Földvári komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Viaene met een sublieme pass. Dębek is nu in balbezit. Dębek passt de bal met de wreef. Martinek is nu in balbezit. Martinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12 Angry Men 36%, Manovariak FC 64%.
12 Angry Men - Manovariak FC 5:0