Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 00:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Complejo Deportivo San Rafael
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9979
Chucuto FC Twórcownia Lach
433Mod Tactiek 10-centr
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Blanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damian. Blanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blanco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baumann kan de bal niet met de borst controleren. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka haalt uit met een fantastische trap. Núñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Frąckowiak speelt de bal door. Zárate rent richting de bal. Trzonek is nu in balbezit. Zárate onderschept slim de pass. Zárate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bajur rent richting de bal. Bajur passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Núñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Twórcownia Lach 0:1

10e minuut.
Norasco kopt de bal weg. Stojković probeert naar een medespeler te passen. Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak geeft een hoge lob. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. Kieras bokst de bal weg.

15e minuut.
Stojković met een sublieme pass. Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak passt de bal zonder na te denken. Rausis is nu in balbezit. Rausis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal zonder na te denken. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel. Núñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra probeert naar een medespeler te passen. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol schiet op doel. Kieras bokst de bal weg.

29e minuut.
Bajur passt de bal met de wreef. Damian probeert naar een medespeler te passen. Frąckowiak speelt de bal door. Rausis is nu in balbezit. Rausis schiet op doel. Kieras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
İlkerol rent richting de bal. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal. Kieras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Damian onderschept slim de pass. Damian geeft de bal voor. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... Kieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chucuto FC - Twórcownia Lach 1:1

45e minuut.
Stojković speelt de bal door. Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak speelt de bal door. Rausis rent richting de bal. Rausis draait met de bal, schiet en ... Kieras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 35%, Twórcownia Lach 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chucuto FC - Twórcownia Lach 1:1

46e minuut.
Ponce komt het veld opgelopen. Mátl komt het veld opgelopen. Wąpierz komt het veld opgelopen. Kuźniak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce passt de bal zonder na te denken. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Rausis onderschept slim de pass. Rausis draait met de bal, schiet en ... Kieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Twórcownia Lach 2:1

52e minuut.
Guerra speelt de bal door. İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. İlkerol probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Kieras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Turmiński onderschept slim de pass. Turmiński passt de bal in één keer door. Wąpierz speelt de bal door. Kruszka rent richting de bal. Kruszka draait met de bal, schiet en ... Núñez bokst de bal weg.

63e minuut.
Doeltrap. Kieras trapt de bal weg. Baumann kan de bal niet met de borst controleren. Kuźniak rent richting de bal. Kruszka rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chucuto FC - Twórcownia Lach 2:2

67e minuut.
Klungelig pakt Filipski de bal. Turmiński speelt de bal door. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel. Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Twórcownia Lach 2:3

68e minuut.
Baumann speelt de bal door. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo schiet op doel. Núñez bokst de bal weg. Daar is Stojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojković geeft de bal voor. İlkerol rent richting de bal. Klungelig pakt İlkerol de bal. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rausis rent richting de bal. Kieras probeert naar een medespeler te passen. Kruszka kopt de bal weg. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Núñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz onderschept slim de pass. Wąpierz met een sublieme pass. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Ponce kopt de bal weg. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Kieras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rausis rent richting de bal. Rausis probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... Kieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol schiet op doel. Kieras probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojković geeft een lange en hoge pass. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... Kieras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chucuto FC - Twórcownia Lach 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 42%, Twórcownia Lach 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chucuto FC - Twórcownia Lach 3:3