Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 12:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: US Pistastale Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2532
US Pistastale Bertoi Team
343 Tactiek VIV
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


7e minuut.
Nartea heeft problemen om de bal te vangen. Nartea geeft de bal voor. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 0:1

8e minuut.
Kosančić passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilar met de inworp. Benhalima geeft een hoge lob. Seren krijgt zijn hoofd ertegen. Ueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Nsana rent richting de bal. Nsana geeft een lange en hoge pass. Seren is nu in balbezit. Seren haalt uit met een fantastische trap. Ueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 0:2

13e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima passt de bal met de wreef. Kazun is nu in balbezit. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 0:3

16e minuut.
Benhalima probeert de bal met de borst te controleren. Fidor is nu in balbezit. Sokol speelt de bal door. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 1:3

19e minuut.
Daar is Seren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seren passt de bal zonder na te denken. Daar is Kazun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazun haalt uit met een fantastische trap. Ueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nestorović probeert naar een medespeler te passen. Ropero heeft problemen om de bal te vangen. Kazun rent richting de bal. Kazun schiet op doel. Ueda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 1:4

22e minuut.
Daar is Furuhashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nsana is nu in balbezit. Nsana probeert naar een medespeler te passen. Kazun rent richting de bal. Kazun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 1:5

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nsana met een snelle inworp. Klungelig pakt Riesgo de bal. Riesgo met een sublieme pass. Nsana geeft de bal voor. Ueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazun rent richting de bal. Nestorović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kazun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kazun zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 1:6

25e minuut.
Ropero geeft de bal voor. Nartea kopt de bal weg. Benhalima met een sublieme pass. Daar is Seren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 1:7

28e minuut.
Ropero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropero geeft een lange en hoge pass. Mizuhara rent richting de bal. Seren onderschept slim de pass. Seren geeft de bal voor. Ueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Nsana speelt de bal door. Klungelig pakt Seren de bal. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren onderschept slim de pass. Seren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 1:8

33e minuut.
Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesgo onderschept slim de pass. Riesgo geeft de bal voor. Kazun rent richting de bal. Kazun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 1:9

35e minuut.
Mizuhara is nu in balbezit. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar speelt de bal door. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nestorović speelt de bal door. Furuhashi speelt de bal door. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 2:9

36e minuut.
Kazun probeert naar een medespeler te passen. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal in één keer door. Kazun rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nsana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seren krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesgo met een sublieme pass. Kazun rent richting de bal. Kazun draait met de bal, schiet en ... Ueda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 2:10

43e minuut.
Petry kopt de bal weg. Benhalima rent richting de bal. Benhalima passt de bal zonder na te denken. Nsana rent richting de bal. Nsana schiet op doel. Ueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistastale 78%, Bertoi Team 22%.
US Pistastale - Bertoi Team 2:11

46e minuut.
Rubirosa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nestorović onderschept slim de pass. Nestorović geeft een lange en hoge pass. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 3:11

56e minuut.
Brezovar komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Brezovar met een sublieme pass. Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsana passt de bal in één keer door. Seren is nu in balbezit. Seren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 3:12

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Seren stond buitenspel. Blanco komt het veld opgelopen. Gataulin komt het veld opgelopen. Đình Bắc komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Gataulin is nu in balbezit. Gataulin haalt uit met een fantastische trap. Nestorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 3:13

72e minuut.
Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Gataulin is nu in balbezit. Gataulin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 3:14

76e minuut.
Nestorović kopt de bal weg. Petry met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Gataulin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 3:15

78e minuut.
Brezovar rent richting de bal. Brezovar met een sublieme pass. Gataulin rent richting de bal. Gataulin haalt uit met een fantastische trap. Ueda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Bertoi Team 3:16

79e minuut.
Seren is nu in balbezit. Seren passt de bal zonder na te denken. Brezovar met een sublieme pass. Gataulin kan de bal niet met de borst controleren. Gataulin schiet op doel. Ueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry met een sublieme pass. Gataulin is nu in balbezit. Gataulin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Đình Bắc geeft een hoge lob. Seren kan de bal niet met de borst controleren. Seren schiet op doel. Nestorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistastale 77%, Bertoi Team 23%.
US Pistastale - Bertoi Team 3:16