Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9333
TRANS X FC LYNX
eso Tactiek +-442
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Pineda Gutiérrez is nu in balbezit. Pineda Gutiérrez geeft een hoge lob. Tzanetis met een sublieme pass. Caccavello geeft een hoge lob. Galicia maakt een snoekduik en kopt de bal. Amaninoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Delage passt de bal in één keer door. Gaúcho probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez Méndez probeert naar een medespeler te passen. Güleryüz is nu in balbezit. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap. Puussepp bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wägli komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kraniotis heeft problemen om de bal te vangen. Kraniotis probeert naar een medespeler te passen. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli schiet op doel. Puussepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:1

33e minuut.
Kraniotis probeert naar een medespeler te passen. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora geeft de bal voor. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Puussepp bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:2

38e minuut.
Quang Trường met een sublieme pass. Mekić rent richting de bal. Galicia onderschept slim de pass. Vasilka rent richting de bal. Vasilka schiet op doel. Amaninoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis passt de bal in één keer door. Delage heeft problemen om de bal te vangen. Wägli onderschept slim de pass. Wägli schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis passt de bal met de wreef. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 62%, FC LYNX 38%.
TRANS X - FC LYNX 0:3

46e minuut.
Gruszka komt het veld opgelopen. Sánta komt het veld opgelopen. Gamboa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Delage tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamboa raakt geblesseerd tijdens het duel. Gruszka met een snel genomen vrije trap. Wägli springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Puussepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Puussepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Reber met een sublieme pass. Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccavello geeft een hoge lob. Vasilka is nu in balbezit. Vasilka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pineda Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Gutiérrez passt de bal in één keer door. Kraniotis rent richting de bal. Kraniotis geeft de bal voor. Gamboa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis speelt de bal door. Wägli rent richting de bal. Wägli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:4

62e minuut.
Wägli probeert naar een medespeler te passen. Kraniotis heeft problemen om de bal te vangen. Kraniotis probeert naar een medespeler te passen. Wägli is nu in balbezit. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Puussepp bokst de bal weg.

68e minuut.
Gamboa passt de bal in één keer door. Sánta is nu in balbezit. Sánta passt de bal in één keer door. Wägli rent richting de bal. Wägli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kraniotis passt de bal zonder na te denken. Sánta is nu in balbezit. Sánta speelt de bal door. Wägli is nu in balbezit. Wägli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gruszka met een sublieme pass. Sánta met een sublieme pass. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli haalt uit met een fantastische trap. Puussepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:5

77e minuut.
Klungelig pakt Calvelli de bal. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Puussepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:6

78e minuut.
Gruszka probeert naar een medespeler te passen. Sánta rent richting de bal. Sánta passt de bal in één keer door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Wägli is nu in balbezit. Wägli passt de bal zonder na te denken. Dudweiler heeft problemen om de bal te vangen. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 70%, FC LYNX 30%.
TRANS X - FC LYNX 0:6