Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: EL ETNA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8103
Herta Spartak Cachilo FC
3 arriba 8 Tactiek 532 Primera
66% Balbezit 34%
27% Spel op eigen helft 73%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
70.5 gemiddelde waardering 36.5
brilliant Schieten poor
excellent Passen good
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Zieńczuk kopt de bal weg. Venczel is nu in balbezit. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 1:0

4e minuut.
Nykl geeft de bal voor. Gawroński kopt de bal weg. Zieńczuk rent richting de bal. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Venczel geeft een lange en hoge pass. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scholl. Pinheiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Venczel wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Salame met een harde bal richting middenveld. Venczel kopt de bal weg. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 2:0

10e minuut.
Schramm met een sublieme pass. Nykl kopt de bal weg. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Scholl ... Strafschop! Pinheiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gawroński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Schramm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 3:0

13e minuut.
Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel. Schramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 4:0

15e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro speelt de bal door. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk schiet op doel. Schramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 5:0

17e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Gawroński geeft de bal voor. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 6:0

22e minuut.
Nykl rent richting de bal. Nykl passt de bal in één keer door. Gawroński rent richting de bal. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 7:0

27e minuut.
Venczel geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk kopt de bal weg. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 8:0

28e minuut.
Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk speelt de bal door. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Consuegra onderschept slim de pass. Consuegra kan de bal niet met de borst controleren. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Schramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 9:0

37e minuut.
Predoiu is nu in balbezit. Predoiu geeft een hoge lob. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salame geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nykl met een snelle inworp. Klungelig pakt Gawroński de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Spartak 26%, Cachilo FC 74%.
Herta Spartak - Cachilo FC 9:0

46e minuut.
Peña komt het veld opgelopen. Ciepiela komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zieńczuk kopt de bal weg. Daar is Gawroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salame rent richting de bal. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Schramm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 10:0

53e minuut.
Nykl is nu in balbezit. Nykl passt de bal in één keer door. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pejar rent richting de bal. Pejar probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 11:0

64e minuut.
Kovis geeft de bal voor. Pinheiro kopt de bal weg. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Schramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Zieńczuk is nu in balbezit. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nykl is nu in balbezit. Nykl met een sublieme pass. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk schiet op doel. Schramm bokst de bal weg. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 12:0

75e minuut.
Schramm met een sublieme pass. Corsso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Radian neemt vlug de vrije trap. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap. Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ðức Minh speelt de bal door. Pejar is nu in balbezit. Pejar geeft een hoge lob. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 13:0

82e minuut.
Klungelig pakt Venczel de bal. Venczel passt de bal in één keer door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Cachilo FC 14:0

86e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Nykl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykl geeft de bal voor. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Spartak 28%, Cachilo FC 72%.
Herta Spartak - Cachilo FC 14:0