Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Dinamo_77 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2820
Dinamo_77 Kara Buzau
Vasi541 Tactiek Hhmm
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten outstanding
good Passen very good
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Podstawek kopt de bal weg. Bitar heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tararache. Tararache krijgt een gele kaart. Bitar raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harabagiu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Winkler geeft de bal voor. Klungelig pakt Niemyty de bal. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubicz rent richting de bal. Lubicz schiet op doel. Ruczyński bokst de bal weg. Dolha verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Židlička geeft de bal voor. Inworp. Paliga met een snelle inworp. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny geeft een hoge lob. Rendulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Harabagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podstawek rent richting de bal. Podstawek passt de bal met de wreef. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - Kara Buzau 0:1

30e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Mâţea passt de bal in één keer door. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu schiet op doel. Rendulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - Kara Buzau 0:2

35e minuut.
Bitar rent richting de bal. Bitar passt de bal zonder na te denken. Podstawek geeft een hoge lob. Lubicz is nu in balbezit. Lubicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitar passt de bal in één keer door. Židlička onderschept slim de pass. Häny rent richting de bal. Häny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 59%, Kara Buzau 41%.
Dinamo_77 - Kara Buzau 0:2

63e minuut.
Inworp. Touchard komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Cavegn komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vörös passt de bal zonder na te denken. Touchard is nu in balbezit. Touchard geeft de bal voor. Cavegn rent richting de bal. Cavegn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mâţea met een sublieme pass. Židlička is nu in balbezit. Židlička geeft een hoge lob. Touchard geeft de bal voor. Cavegn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Menjívar komt het veld opgelopen. Coélho komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Coélho met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavegn de bal. Niemyty rent richting de bal. Cavegn verovert de bal door een tackle van achteren. Cavegn draait met de bal, schiet en ... Ruczyński bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valler komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pedroza geeft de bal voor. Židlička kan de bal niet met de borst controleren. Židlička geeft de bal voor. Cavegn rent richting de bal. Cavegn draait met de bal, schiet en ... Paal! Ruczyński bokst de bal weg. Niemyty probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 45%, Kara Buzau 55%.
Dinamo_77 - Kara Buzau 0:2