Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pittsburgh FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9878
Pittsburgh FC πάνθηρες
Azerbaijan Tactiek 523 def
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 42.4
adequate Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen average


28e minuut.
Carbonell passt de bal zonder na te denken. Suys rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taelman. Taelman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lascari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio verovert de bal door een tackle van achteren. Kərimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio verovert de bal door een tackle van achteren. Lorio draait met de bal, schiet en ... Boniforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Collmann met een sublieme pass. Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xouxoumis passt de bal in één keer door. Suys is nu in balbezit. Suys schiet op doel. Boniforti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 39%, πάνθηρες 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pittsburgh FC - πάνθηρες 0:0

48e minuut.
Lorio rent richting de bal. Sapek verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell begaat een overtreding. Carbonell krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Siciliano onderschept slim de pass. Siciliano speelt de bal door. Annus rent richting de bal. Annus schiet op doel. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - πάνθηρες 1:0

82e minuut.
Xouxoumis heeft problemen om de bal te vangen. Xouxoumis geeft een lange en hoge pass. Kərimov is nu in balbezit. Lorio verovert de bal door een tackle van achteren. Lorio schiet op doel. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorio rent richting de bal. Lorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pittsburgh FC - πάνθηρες 1:1

85e minuut.
Sakellaridis geeft een lange en hoge pass. Maringá kopt de bal weg. Siciliano probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 37%, πάνθηρες 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pittsburgh FC - πάνθηρες 1:1