Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Avatar FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6537
Avatar FC Albert FlóriT.C.
na most Tactiek Beton
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 41.9
adequate Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Benayoun geeft de bal voor. Klungelig pakt Moreira de bal. Ludwig rent richting de bal. Ludwig haalt uit met een fantastische trap. Borbély probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Albert FlóriT.C. 1:0

21e minuut.
Csúri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luppino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botina is nu in balbezit. Botina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Csákó geeft een hoge lob. Benayoun kopt de bal weg. Daar is Lemasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun speelt de bal door. Ludwig is nu in balbezit. Ludwig draait met de bal, schiet en ... Borbély probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Benayoun speelt de bal door. Lemasson is nu in balbezit. Lemasson probeert naar een medespeler te passen. Botina is nu in balbezit. Botina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 32%, Albert FlóriT.C. 68%.
Avatar FC - Albert FlóriT.C. 1:0

54e minuut.
Malkhasyan kopt de bal weg. Benayoun rent richting de bal. Benayoun met een sublieme pass. Daar is Luppino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppino geeft een hoge lob. Paal!

62e minuut.
Botina passt de bal zonder na te denken. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwig verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwig schiet op doel. Borbély probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moreira probeert naar een medespeler te passen. Páncsics rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemasson. Lemasson krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Páncsics onderschept slim de pass. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik passt de bal in één keer door. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Schaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Benayoun is nu in balbezit. Benayoun geeft de bal voor. Klungelig pakt Ludwig de bal. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 38%, Albert FlóriT.C. 62%.
Avatar FC - Albert FlóriT.C. 1:0