Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Asiory Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9569
Asiory MISIACZKI SZCZECIŃSKIE
td1c Tactiek stra 2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 61.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Niżnik passt de bal met de wreef. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zimny ... Strafschop! Zimny krijgt een gele kaart. Pic raakt geblesseerd tijdens het duel. Pic legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tenderenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Niżnik passt de bal met de wreef. Mintzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintzel geeft een hoge lob. Pic krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mintzel passt de bal in één keer door. Pic is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pyś ... Strafschop! Pic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pic neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 1:0

23e minuut.
Guthmann passt de bal zonder na te denken. Pijar rent richting de bal. Mintzel onderschept slim de pass. Mintzel geeft de bal voor. Korda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 2:0

27e minuut.
Mikulski is nu in balbezit. Mikulski geeft de bal voor. Boiński heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bzdak passt de bal in één keer door. Pijar rent richting de bal. Pijar geeft een hoge lob. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki schiet op doel. Zaramella bokst de bal weg.

34e minuut.
Lama kopt de bal weg. Bzdak geeft de bal voor. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 60%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 40%.
Asiory - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 2:0

48e minuut.
Zimny passt de bal zonder na te denken. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft de bal voor. Klungelig pakt Lama de bal. Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Bałamut rent richting de bal. Bałamut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 2:1

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wawrzecki stond buitenspel. Boiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mintzel rent richting de bal. Mintzel geeft een lange en hoge pass. Pic springt en kopt de bal. Tenderenda bokst de bal weg.

69e minuut.
Mintzel speelt de bal door. Guthmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthmann passt de bal met de wreef. Korda is nu in balbezit. Korda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kavalský geeft een lange en hoge pass. Daar is Zimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niżnik speelt de bal door. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pic draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Tenderenda trapt de bal weg van het doel. Daar is Pijar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiowski geeft een lange en hoge pass. Tenderenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 47%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 53%.
Asiory - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 2:1