Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: La Vovônera
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 818
Ceará United Bosterman FC
Mid3522020 Tactiek DDR16
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 36.7
uitstekend Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Toyotoshi geeft een lange en hoge pass. Otegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegui geeft de bal voor. Badel rent richting de bal. Badel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Genet de bal. Dogon rent richting de bal. Dogon speelt de bal door. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Remeikis trapt de bal weg. Karpiuk kopt de bal weg. Badel heeft problemen om de bal te vangen. Badel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mirga rent richting de bal. Otegui onderschept slim de pass. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk geeft een hoge lob. Badel springt en kopt de bal. Trejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mirga verovert de bal door een tackle van achteren. Mirga geeft een hoge lob. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft een hoge lob. Badel springt en kopt de bal. Trejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Fiordalisi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bękart komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bękart geeft een hoge lob. Czabaj rent richting de bal. Kolęda met een sublieme pass. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon passt de bal in één keer door. Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda geeft een lange en hoge pass. Badel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mirga onderschept slim de pass. Mirga geeft een lange en hoge pass. Cominges kopt de bal weg. Badel is nu in balbezit. Badel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Bosterman FC 1:0

30e minuut.
Otegui is nu in balbezit. Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda passt de bal zonder na te denken. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Badel springt en kopt de bal. Trejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Valibeyoğlu probeert naar een medespeler te passen. Vannorti is nu in balbezit. Vannorti geeft een lange en hoge pass. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk draait met de bal, schiet en ... Trejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Karpiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Parralejo is nu in balbezit. Parralejo geeft een lange en hoge pass. Kolęda is nu in balbezit. Kolęda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Toyotoshi is nu in balbezit. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Toyotoshi met een sublieme pass. Genet rent richting de bal. Genet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 31%, Bosterman FC 69%.
Ceará United - Bosterman FC 1:0

53e minuut.
Mirga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otegui met een snelle inworp. Dogon is nu in balbezit. Dogon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dogon passt de bal zonder na te denken. Otegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Otegui speelt de bal door. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Valibeyoğlu passt de bal zonder na te denken. Dogon is nu in balbezit. Dogon geeft een hoge lob. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kolęda geeft een hoge lob. Dogon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badel is nu in balbezit. Badel schiet op doel. Trejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Bosterman FC 2:0

82e minuut.
Toyotoshi passt de bal in één keer door. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht onderschept slim de pass. Valibeyoğlu met een sublieme pass. Dogon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trejos speelt de bal door. Genet kopt de bal weg. Czabaj rent richting de bal. Czabaj schiet op doel. Remeikis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Parralejo heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle probeert naar een medespeler te passen. Kolęda is nu in balbezit. Kolęda geeft een lange en hoge pass. Badel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 38%, Bosterman FC 62%.
Ceará United - Bosterman FC 2:0