Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: atletico chapinero Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3103
atletico chapinero Universitario FC
Wonder Wall Tactiek 442
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 42
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
wonderbaarlijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Caro draait met de bal, schiet en ... Atlas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tyminský zal de hoekschop nemen. Caro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Milinković speelt de bal door. Tyminský is nu in balbezit. Tyminský met een sublieme pass. Caro rent richting de bal. Caro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Laanberg kan de bal niet met de borst controleren. Laanberg passt de bal in één keer door. Caro rent richting de bal. Tyminský rent richting de bal. Tyminský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Caro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Granados komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Tyminský speelt de bal door. Laanberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atlas. Atlas krijgt een gele kaart. Laanberg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Laanberg kan niet meer verder spelen. Carreño komt het veld opgelopen. Alagia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Granados springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Barahona de bal. Barahona passt de bal zonder na te denken. Granados is nu in balbezit. Granados haalt uit met een fantastische trap. Meissner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chapinero 27%, Universitario FC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico chapinero - Universitario FC 0:0

46e minuut.
Carreño probeert naar een medespeler te passen. Tyminský rent richting de bal. Granados is nu in balbezit. Tyminský is nu in balbezit. Tyminský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Alagia verovert de bal door een tackle van achteren. Alagia passt de bal zonder na te denken. Tyminský probeert naar een medespeler te passen. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel. Meissner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carreño met de inworp. Tyminský geeft een lange en hoge pass. Granados krijgt zijn hoofd ertegen. Meissner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico chapinero - Universitario FC 1:0

78e minuut.
Alagia met een sublieme pass. Carreño is nu in balbezit. Carreño speelt de bal door. Granados rent richting de bal. Granados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Iurato bereikt de bal nog maar net als eerste. Iurato speelt de bal door. Carreño rent richting de bal. Carreño geeft de bal voor. Granados krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico chapinero 24%, Universitario FC 76%.
atletico chapinero - Universitario FC 1:0