Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: watfordfc Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3254
watfordfc Fc Cobra 79
442 Tactiek New
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Owen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toogood rent richting de bal. Toogood geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Haye geeft de bal voor. Klungelig pakt Todd de bal. Buła is nu in balbezit. Buła schiet op doel. Summers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haye onderschept slim de pass. Haye passt de bal in één keer door. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Coe speelt de bal door. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki met een sublieme pass. Buła is nu in balbezit. Buła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 57%, Fc Cobra 79 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
watfordfc - Fc Cobra 79 0:0

46e minuut.
Iroldi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bradley rent richting de bal. Iroldi onderschept slim de pass. Iroldi speelt de bal door. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bradley geeft een lange en hoge pass. Fry heeft problemen om de bal te vangen. Iroldi begaat een overtreding. Iroldi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Robson passt de bal zonder na te denken. Daar is Vonhinten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vonhinten geeft een hoge lob. Buła is nu in balbezit. Buła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Fc Cobra 79 0:1

74e minuut.
Daar is Todd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buła is nu in balbezit. Buła haalt uit met een fantastische trap. Todd probeert de bal aan de voet te houden. Summers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Fc Cobra 79 0:2

80e minuut.
Haye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Mezaroş de bal. Bradley rent richting de bal. Buła onderschept slim de pass. Buła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Fc Cobra 79 0:3

81e minuut.
Menace passt de bal in één keer door. Owen is nu in balbezit. Buła onderschept slim de pass. Buła geeft een lange en hoge pass. Todd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Summers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Iroldi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dubrava komt het veld opgelopen. Mezaroş met een snelle inworp. Klungelig pakt Dubrava de bal. Dubrava geeft een lange en hoge pass. Buła krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 75%, Fc Cobra 79 25%.
watfordfc - Fc Cobra 79 0:3