Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Esquina de San Isidro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5119
AC OLYMPIC Jonny StarsFC
a ver lucas? Tactiek John
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 9
47.8 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Zoncada speelt de bal door. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen begaat een overtreding. Cohen krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Sotero geeft een lange en hoge pass. Ustari kopt de bal weg. Daar is Abelleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klotz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Bisconti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisconti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vittek de bal onder controle te krijgen. Dassatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dassatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Birmajer heeft problemen om de bal te vangen. Shtraus speelt de bal door. Pessi rent richting de bal. Pessi draait met de bal, schiet en ... Klotz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 0:1

16e minuut.
Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti passt de bal met de wreef. Desábato met een sublieme pass. Dassatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dassatti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 1:1

22e minuut.
Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoichiţă. Stoichiţă krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pessi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sotero de bal. Desábato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Desábato krijgt een gele kaart. Sotero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sotero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Klotz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 1:2

34e minuut.
Zoncada rent richting de bal. Ustari begaat een overtreding. Zoncada raakt geblesseerd tijdens het duel. Micsoniu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 1:3

41e minuut.
Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă rent richting de bal. Impallomeni begaat een overtreding. Impallomeni krijgt een gele kaart. Stoichiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomalczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Klotz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 59%, Jonny StarsFC 41%.
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 1:4

64e minuut.
Birmajer is nu in balbezit. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi passt de bal met de wreef. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klotz trapt de bal weg van het doel. Shtraus kopt de bal weg. Ustari is nu in balbezit. Zoncada verovert de bal door een tackle van achteren. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 1:5

72e minuut.
Woźnica is nu in balbezit. Woźnica geeft een hoge lob. Zoncada kopt de bal weg. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birmajer met de inworp. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Klotz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Buitenspel voor Yeffal. Goede buitenspelval van de verdediging. Vittek neemt vlug de vrije trap. Shtraus kopt de bal weg. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 62%, Jonny StarsFC 38%.
AC OLYMPIC - Jonny StarsFC 1:5