Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TurkOrdusuSpor Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1726
TurkOrdusuSpor Yenerbahçe.
Normal Tactiek DENİZ-1
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Miniscalco onderschept slim de pass. Miniscalco speelt de bal door. Daar is Nanquan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanquan draait met de bal, schiet en ... Papović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Yenerbahçe. 0:1

12e minuut.
Karaböcek rent richting de bal. Karaböcek passt de bal zonder na te denken. Hepkon is nu in balbezit. Hepkon geeft een hoge lob. Karcı maakt een snoekduik en kopt de bal. Dale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Maden de bal onder controle te krijgen. Havrlík met een sublieme pass. Şanlıurfa heeft problemen om de bal te vangen. Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Duygulu is nu in balbezit. Duygulu speelt de bal door. Karaböcek is nu in balbezit. Karaböcek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Homza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TurkOrdusuSpor - Yenerbahçe. 1:1

22e minuut.
Şanlıurfa rent richting de bal. Nanquan onderschept slim de pass. Nanquan passt de bal zonder na te denken. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Yenerbahçe. 1:2

29e minuut.
Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrlík passt de bal met de wreef. Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hepkon rent richting de bal. Hepkon geeft een hoge lob. Karcı is nu in balbezit. Karcı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Havrlík speelt de bal door. Daar is Tozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tozzi passt de bal zonder na te denken. Nanquan is nu in balbezit. Nanquan haalt uit met een fantastische trap. Papović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 74%, Yenerbahçe. 26%.
TurkOrdusuSpor - Yenerbahçe. 1:2

46e minuut.
Feller komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Havrlík probeert naar een medespeler te passen. Miniscalco rent richting de bal. Miniscalco passt de bal met de wreef. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Yenerbahçe. 1:3

51e minuut.
Yörük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük probeert naar een medespeler te passen. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi draait met de bal, schiet en ... Feller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Pérez Villarroya probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Villarroya passt de bal met de wreef. Hepkon probeert de bal aan de voet te houden. Nanquan rent richting de bal. Nanquan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Homza rent richting de bal. Homza geeft een lange en hoge pass. Daar is Fırıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pérez Villarroya passt de bal met de wreef. Havrlík rent richting de bal. Havrlík passt de bal in één keer door. Tozzi rent richting de bal. Tozzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi schiet op doel. Feller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Yenerbahçe. 1:4

82e minuut.
Karaböcek rent richting de bal. Pérez Villarroya onderschept slim de pass. Pérez Villarroya geeft een hoge lob. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi haalt uit met een fantastische trap. Feller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Tozzi rent richting de bal. Tozzi met een sublieme pass. Fırıncıoğlu is nu in balbezit. Nanquan onderschept slim de pass. Nanquan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 76%, Yenerbahçe. 24%.
TurkOrdusuSpor - Yenerbahçe. 1:4