Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gozo Dream Team FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3460
Gozo Dream Team FC Wernerclub
GDT defensive Tactiek 451
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 32.3
redelijk Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen matig


18e minuut.
Šojat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wasiewicz de bal. Villa speelt de bal door. Ghirxi rent richting de bal. Ghirxi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz met een sublieme pass. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru onderschept slim de pass. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Menéndez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Văcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Văcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozo Dream Team FC - Wernerclub 0:1

32e minuut.
Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh passt de bal in één keer door. Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Casha schiet op doel. Kiršys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gozo Dream Team FC - Wernerclub 1:1

43e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghirxi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polekovas maakt een afschuwelijke overtreding. Polekovas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozo Dream Team FC 32%, Wernerclub 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gozo Dream Team FC - Wernerclub 1:1

46e minuut.
Inworp. Šojat met de inworp. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă geeft een hoge lob. Ghirxi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozo Dream Team FC - Wernerclub 2:1

55e minuut.
Klungelig pakt Casha de bal. Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh passt de bal zonder na te denken. Casha is nu in balbezit. Casha schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat passt de bal met de wreef. Cizmă speelt de bal door. Casha bereikt de bal nog maar net als eerste. Casha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Manche` raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carabott komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hatemo met een snelle inworp. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa probeert naar een medespeler te passen. Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiršys met een harde bal richting middenveld. Villa kopt de bal weg. Casha rent richting de bal. Casha draait met de bal, schiet en ... Kiršys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Šojat met de inworp. Vanbogaert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavlyukh. Pavlyukh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozo Dream Team FC 24%, Wernerclub 76%.
Gozo Dream Team FC - Wernerclub 2:1