Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kame House
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6561
Super Deportivo Balboa TALIBANES FC
SSJG 2 BLUE Tactiek taliban
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 43.5
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen zwak
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera onderschept slim de pass. Rivera speelt de bal door. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coral. Mihăileanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palacios met een snel genomen vrije trap. Lebeda verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăileanu probeert de bal met de borst te controleren. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Khan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lebeda de bal. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 0:1

10e minuut.
Coral kopt de bal weg. Daar is Ben Haim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams is nu in balbezit. Williams geeft de bal voor. Roberts krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mihułka onderschept slim de pass. Mihułka met een sublieme pass. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Kuchta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 1:1

40e minuut.
Pia verovert de bal door een tackle van achteren. Pia geeft een hoge lob. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 2:1

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frezzolino komt het veld opgelopen. Long Quân komt het veld opgelopen. Armuelles komt het veld opgelopen. Peña komt het veld opgelopen. Austin komt het veld opgelopen. Peña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles onderschept slim de pass. Armuelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 28%, TALIBANES FC 72%.
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 3:1

48e minuut.
Long Quân rent richting de bal. Long Quân probeert naar een medespeler te passen. Mihułka probeert naar een medespeler te passen. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Kuchta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña geeft een lange en hoge pass. Armuelles maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Peña speelt de bal door. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorens begaat een overtreding. Armuelles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coral komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada begaat een overtreding. Ben Haim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peña met een snel genomen vrije trap. Ardelean krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mihułka geeft een lange en hoge pass. Peña kopt de bal weg. Armuelles rent richting de bal. Armuelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 4:1

69e minuut.
Kuchta met een harde bal richting middenveld. De La Cruz probeert de bal met de borst te controleren. Mihułka speelt de bal door. Armuelles rent richting de bal. Armuelles haalt uit met een fantastische trap. Kuchta bokst de bal weg. Miliadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miliadis geeft een lange en hoge pass. Peña geeft de bal voor. Ben Haim krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mihułka geeft een lange en hoge pass. Ben Haim kopt de bal weg. Llorens is nu in balbezit. Armuelles verovert de bal door een tackle van achteren. Armuelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 5:1

79e minuut.
Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ben Haim raakt geblesseerd tijdens het duel. Coral zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim schiet op doel. Kuchta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 6:1

81e minuut.
Buitenspel voor Ben Haim. Goede buitenspelval van de verdediging. Estrada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lebeda kopt de bal weg. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Kuchta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Coral kopt de bal weg. Peña is nu in balbezit. Peña speelt de bal door. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Llorens heeft problemen om de bal te vangen. Ben Haim is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihułka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Kuchta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Armuelles is nu in balbezit. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Kušljić met een sublieme pass. Mihăileanu rent richting de bal. Peña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihăileanu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mihăileanu kan niet meer verder spelen. Mormocea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 29%, TALIBANES FC 71%.
Super Deportivo Balboa - TALIBANES FC 6:1