Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PSZCZOŁY KOSAKOWO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7134
PSZCZOŁY KOSAKOWO Oziery
moja 442 Tactiek skrzy532hura+2
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.5 gemiddelde waardering 59.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
average Verdedigen very good


2e minuut.
Paćkowski rent richting de bal. Paćkowski passt de bal met de wreef. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński schiet op doel. Skakanka bokst de bal weg. Velling geeft een hoge lob. Kędzia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niciński. Niciński krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kmiotek kan de bal niet met de borst controleren. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński geeft een hoge lob. Paćkowski geeft een lange en hoge pass. Velling springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Skakanka met een harde bal richting middenveld. Sárkány kopt de bal weg. Velling rent richting de bal. Velling draait met de bal, schiet en ... Skakanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sárkány is nu in balbezit. Sárkány passt de bal zonder na te denken. Paćkowski is nu in balbezit. Paćkowski geeft een hoge lob. Niciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Skakanka niet meer kan verder spelen. Grigore komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Gyurcsány onderschept slim de pass. Gyurcsány geeft de bal voor. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński schiet op doel. Grigore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Velling is nu in balbezit. Velling passt de bal zonder na te denken. Daar is Paćkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paćkowski geeft de bal voor. Niciński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sárkány met een sublieme pass. Paćkowski is nu in balbezit. Paćkowski met een sublieme pass. Velling rent richting de bal. Velling haalt uit met een fantastische trap. Grigore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 0:1

41e minuut.
Gardocki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 67%, Oziery 33%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 0:1

50e minuut.
Sárkány probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paćkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paćkowski geeft een lange en hoge pass. Velling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szłapka onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Jelonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurcsány met een sublieme pass. Niciński rent richting de bal. Niciński draait met de bal, schiet en ... Grigore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 0:2

56e minuut.
Topete onderschept slim de pass. Topete geeft de bal voor. Gardocki heeft problemen om de bal te vangen. Niciński rent richting de bal. Niciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velling rent richting de bal. Velling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 0:3

60e minuut.
Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topete verovert de bal door een tackle van achteren. Topete geeft een lange en hoge pass. Velling is nu in balbezit. Velling schiet op doel. Grigore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Łubkowski met de inworp. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 1:3

64e minuut.
Gyurcsány geeft een lange en hoge pass. Velling kopt de bal weg. Daar is Niciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niciński schiet op doel. Grigore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 1:4

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grigore trapt de bal weg. Sárkány kopt de bal weg. Daar is Velling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Krużycki kopt de bal weg. Ćmikiewicz rent richting de bal. Ćmikiewicz geeft een lange en hoge pass. Velling is nu in balbezit. Velling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sárkány rent richting de bal. Sárkány geeft de bal voor. Velling is nu in balbezit. Velling haalt uit met een fantastische trap. Grigore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 1:5

71e minuut.
Karaś komt het veld opgelopen. Fejkiel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kmiotek is nu in balbezit. Niciński verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Sárkány geeft een hoge lob. Velling springt en kopt de bal. Grigore bokst de bal weg.

74e minuut.
Niciński onderschept slim de pass. Niciński speelt de bal door. Velling bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling haalt uit met een fantastische trap. Gardocki probeert de bal aan de voet te houden. Grigore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Winiarek de bal. Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paćkowski passt de bal met de wreef. Velling rent richting de bal. Velling haalt uit met een fantastische trap. Grigore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gyurcsány neemt de hoekschop. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel. Grigore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 1:6

80e minuut.
Paćkowski rent richting de bal. Paćkowski speelt de bal door. Gyurcsány met een sublieme pass. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ... Grigore bokst de bal weg. Velling bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling schiet op doel. Grigore bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 60%, Oziery 40%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Oziery 1:6