Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wielkie Hajduki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5769
Wielkie Hajduki FC Wonsky
eksperyment Tactiek 433 wąsko
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 33.2
outstanding Schieten average
excellent Passen average
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Witaszek met een sublieme pass. Leloup rent richting de bal. Klungelig pakt Leloup de bal. Leloup haalt uit met een fantastische trap. Troska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 1:0

10e minuut.
Jeziorański met een sublieme pass. Corsico rent richting de bal. Corsico passt de bal in één keer door. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 2:0

16e minuut.
Nadbrzeski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witaszek met een snelle inworp. Corsico geeft een lange en hoge pass. Doru maakt een snoekduik en kopt de bal. Troska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Witaszek passt de bal met de wreef. Doru rent richting de bal. Mihoc is nu in balbezit. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 3:0

25e minuut.
Corsico geeft de bal voor. Amolador kopt de bal weg. Daar is Juranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 4:0

29e minuut.
Bogdan geeft een lange en hoge pass. Ferreti onderschept slim de pass. Leloup rent richting de bal. Leloup haalt uit met een fantastische trap. Troska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 5:0

33e minuut.
Corsico rent richting de bal. Corsico passt de bal in één keer door. Doru rent richting de bal. Doru schiet op doel. Troska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 6:0

40e minuut.
Doru geeft de bal voor. Daar is Ferreti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corsico zal de hoekschop nemen. Doru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 7:0

42e minuut.
Jeziorański met een sublieme pass. Witaszek rent richting de bal. Witaszek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corsico de bal. Corsico geeft de bal voor. Troska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doru de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... Troska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 29%, FC Wonsky 71%.
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 8:0

48e minuut.
Witaszek passt de bal met de wreef. Corsico is nu in balbezit. Corsico passt de bal met de wreef. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... Troska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 9:0

49e minuut.
Mare is nu in balbezit. Mare geeft de bal voor. Corsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsico geeft de bal voor. Leloup maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 10:0

54e minuut.
Mańk verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorański is nu in balbezit. Jeziorański passt de bal zonder na te denken. Daar is Corsico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corsico geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 11:0

58e minuut.
Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek geeft de bal voor. Leloup kopt de bal weg. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 12:0

60e minuut.
Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziorański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jeziorański passt de bal in één keer door. Amolador is nu in balbezit. Leloup onderschept slim de pass. Leloup haalt uit met een fantastische trap. Troska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 13:0

63e minuut.
Juranović rent richting de bal. Juranović passt de bal zonder na te denken. Nadbrzeski heeft problemen om de bal te vangen. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel. Troska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 14:0

65e minuut.
Corsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Corsico de bal. Corsico passt de bal in één keer door. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 15:0

69e minuut.
Nadbrzeski met een snelle inworp. Mihoc kan de bal niet met de borst controleren. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... Troska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 16:0

73e minuut.
Jeziorański passt de bal in één keer door. Witaszek probeert naar een medespeler te passen. Ferreti heeft problemen om de bal te vangen. Leloup is nu in balbezit. Leloup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nadbrzeski kan de bal niet met de borst controleren. Witaszek onderschept slim de pass. Witaszek passt de bal zonder na te denken. Leloup rent richting de bal. Leloup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 17:0

82e minuut.
Witaszek passt de bal met de wreef. Corsico is nu in balbezit. Corsico passt de bal met de wreef. Doru is nu in balbezit. Doru draait met de bal, schiet en ... Troska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Doru is nu in balbezit. Doru geeft de bal voor. Wiatrowski rent richting de bal. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jeziorański speelt de bal door. Witaszek rent richting de bal. Witaszek passt de bal in één keer door. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 18:0

85e minuut.
Monteiro met een sublieme pass. Czerniakowski heeft problemen om de bal te vangen. Leloup begaat een overtreding. Leloup krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jeziorański bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorański probeert naar een medespeler te passen. Corsico rent richting de bal. Corsico passt de bal zonder na te denken. Mihoc onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Corsico de bal. Corsico probeert naar een medespeler te passen. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 20%, FC Wonsky 80%.
Wielkie Hajduki - FC Wonsky 19:0