Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bornholm Allstars Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7610
Bornholm Allstars Fc Udskud
352 Tactiek 4ffladmidfatt
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 65.6
good Schieten incredible
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Nowaczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dybdal probeert de bal met de borst te controleren. Dybdal passt de bal in één keer door. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Poeira bokst de bal weg. Altındemir kopt de bal weg. Zaninović kan de bal niet met de borst controleren. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bolluk geeft een lange en hoge pass. Watt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dicu draait met de bal, schiet en ... Poeira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lodyga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fc Udskud 0:1

8e minuut.
Inworp. Nowaczek met de inworp. Dybdal met een sublieme pass. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Poeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ghiţă passt de bal zonder na te denken. Dybdal met een sublieme pass. Patakas rent richting de bal. Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. Poeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lodyga de bal. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu draait met de bal, schiet en ... Poeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zaninović passt de bal met de wreef. Dicu is nu in balbezit. Dicu passt de bal met de wreef. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dybdal rent richting de bal. Dybdal passt de bal met de wreef. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Poeira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altındemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Altındemir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaninović met de inworp. Dybdal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă geeft de bal voor. Patakas heeft problemen om de bal te vangen. Zaninović geeft de bal voor. Lodyga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 73%, Fc Udskud 27%.
Bornholm Allstars - Fc Udskud 0:1

46e minuut.
Škvorecký komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Baccetti passt de bal in één keer door. Aqifi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Del Giovane ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Del Giovane naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aqifi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bond legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Bolluk de bal. Bolluk probeert naar een medespeler te passen. Watt rent richting de bal. Škvorecký onderschept slim de pass. Škvorecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Škvorecký verovert de bal door een tackle van achteren. Škvorecký passt de bal zonder na te denken. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Poeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fc Udskud 0:2

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duma komt het veld opgelopen. Fiori komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Aqifi is nu in balbezit. Aqifi passt de bal in één keer door. Daar is Bolluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bond is nu in balbezit. Bond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiori verovert de bal door een tackle van achteren. Fiori geeft een hoge lob. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký draait met de bal, schiet en ... Poeira bokst de bal weg.

76e minuut.
Kuczkó kopt de bal weg. Dybdal is nu in balbezit. Dybdal passt de bal in één keer door. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bond is nu in balbezit. Bolluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bolluk met een sublieme pass. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Poeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Dybdal probeert de bal met de borst te controleren. Dybdal met een sublieme pass. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Lodyga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bornholm Allstars - Fc Udskud 0:3

90e minuut.
Aqifi speelt de bal door. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă geeft een hoge lob. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bornholm Allstars 59%, Fc Udskud 41%.
Bornholm Allstars - Fc Udskud 0:3