Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tardis Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12849
Hajdoše ekstream
Basic 532 Tactiek Ekstream
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.6 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


17e minuut.
Skubic geeft de bal voor. Ali kopt de bal weg. Rurkowski probeert de bal aan de voet te houden. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Absec geeft de bal voor. Predilă geeft een lange en hoge pass. Daar is Răcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Runiahue speelt de bal door. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă passt de bal met de wreef. Lisota rent richting de bal. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Furman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - ekstream 0:1

42e minuut.
Süleymanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Runiahue de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Ali springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajdoše - ekstream 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajdoše 47%, ekstream 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajdoše - ekstream 1:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serra met een harde bal richting middenveld. Predilă kopt de bal weg. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Melemenis de bal. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - ekstream 1:2

51e minuut.
Pelotas rent richting de bal. Predilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelotas raakt geblesseerd tijdens het duel. Skubic met een snel genomen vrije trap. Pelotas maakt een snoekduik en kopt de bal. Zancu bokst de bal weg.

56e minuut.
Erjavec geeft de bal voor. Chatzipanagis heeft problemen om de bal te vangen. Furman is nu in balbezit. Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Soler heeft problemen om de bal te vangen. Soler geeft een hoge lob. Ali rent richting de bal. Ali haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Runiahue kopt de bal weg. Klungelig pakt Radaković de bal. Werner speelt de bal door. Lisota is nu in balbezit. Lisota draait met de bal, schiet en ... Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Melemenis rent richting de bal. Melemenis geeft de bal voor. Klungelig pakt Suurpere de bal. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas haalt uit met een fantastische trap. Zancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajdoše 44%, ekstream 56%.
Hajdoše - ekstream 1:2